23 de căi inedite prin care îl inciţi

De Stela Moisescu pe

Dacă la început iubitul tău te lua pe sus şi te făcea să te simţi cea mai dorită femeie din lume, acum stă apatic pe canapea şi nu schiţează niciun gest. Află că îi poţi trezi…
… cheful de sex şi… de tine, dacă arunci avansurile prăfuite pe fereastră şi îl surpinzi cu abordări mai deosebite.

Iată 23 de căi inedite prin care îl inciţi şi îl faci să te dorească ca la început!

1. Sedu-l în bucătărie. De câte ori nu luaţi masa în bucătărie fără să se incingă nimic altceva decât aragazul? Data viitoare când staţi la masă joacă-te cu talpa piciorului pe gamba lui, pe interior şi urcă uşor, urmărindu-i reacţia.

2. Tot în bucătărie poartă o fustă scurtă. În timp ce îi serveşti mâncarea spune-i că îţi este cald şi dă-ţi jos lenjeria intimă. Prefă-te pentru o secundă că nu ştii unde să o pui, iar mai apoi strecoar-o în buzunarul lui, având grijă să îl pipăi uşor, asta ca să ştie ce desert îl aşteaptă!

3. Sub pretextul că ţi-ai uitat ceva la el în maşină, pune-i o eşarfă de mătase pe scaunul şoferului, pe care să o găsească dimineaţa când merge la muncă. Ataşează un bileţel în care îl anunţi că va avea nevoie de eşarfă diseară.

4. Tachinează-l cu săruturi. Sărută-l pasional, iar când se aventurează tot mai mult, retrage-te inocent. Şi tot aşa, până când işi pierde răbdarea…

5. Poartă un desuu sexy de mătase când te cuibăreşti în pat. Aşteaptă-l şi pe el să vină la somn şi aşează-te deasupra lui, având grijă să îi atingi pieptul şi abdomenul cu materialul fin. Mai apoi spune-i că tu aşa vrei să dormi şi vezi dacă te lasă.

6. Iniţiază sexul în toiul nopţii, fără cuvinte!

7. Cumpără o carte erotică şi când ajungi la un pasaj plin de savoare, citeşte-i-l iubitului tău. Când termini de citit, geme uşor şi spune-i că era un apropo… dacă nu cumva l-a prins din zbor şi este deja cu mâinile pe tine.

8. În timpul unei ieşiri cu prietenii, uită-te la el preţ de trei secunde şi zâmbeşte ştrengar sau fă-i cu ochiul.

9. Învaţă să fluieri, iar când iese de la duş fluieră-l încântată şi spune-i ceva indecent despre posteriorul lui.

10. Data viitoare când îl aştepţi în pat, fă-o doar în pantofi cu toc cui şi un şirag de perle.

11. Ascultă care este cel mai difuzat hit la radio, unul sexy, şi spune-i că melodia te face să te gândeşti la el şi te incită. Îşi va aduce aminte de ce i-ai spus când va auzi melodia întâmplător în maşină sau la muncă şi e posibil să zâmbească de unul singur.

12. Muşcă-ţi uşor degetul mare, iar mai apoi trece-l peste buza lui inferioră, apropiindu-te tot mai mult cu buzele tale de ale lui.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2