Bărbaţii care se uită după alte femei

De Stela Moisescu, pe

Atunci când iubitul tău întoarce capul după altă femeie ai patru opţiuni: nu zici nimic, porţi o discuţie paşnică cu el, i-o plăteşti cu aceeaşi monedă sau îl trimiţi la plimbare.
Aceste soluţii sunt propuse chiar de cititoarele Unica.ro, pe forumul nostru.

Iată care sunt sfaturile pe care ţi le oferă ele, unele fiind testate cu succes.

Poţi să îi mărturiseşti că te deranjează

În cazul în care iubitul tău întoarce capul după alte femei chiar de faţă cu tine poţi alege calea paşnică, cea în care îi spui sincer că te deranjează acest lucru şi îl rogi să înceteze.

Ludmyla consideră că un bărbat care nu ar respecta o astfel de cerinţă nu o iubeşte îndeajuns pe iubita sa.

Nu doar iubirea este de luat în considerare, ci şi respectul. A se uita după altele cât timp e cu iubita de mână e o totală lipsă de respect. În astfel de cazuri iubitul trebuie tras de mânecă, crede Ariana_max2003.

Există şi câteva tactici pe care le poţi aplica atunci când porţi discuţia cu el. De exemplu, Moisadana sugerează să-l faci pe bărbat să se simtă vinovat, zicându-i cum te face să te simţi comportamentul lui.

Abygail propune o tactică testată cu succes pe iubitul ei, care obişnuia să întoarcă capul după alte femei.

„La începutul relaţiei mi se mai întâmpla să-l văd că se uită după alte femei. Aşa că am discutat cu el şi l-am rugat să se pună în locul meu şi să îmi spună cum s-ar simţi el, dacă eu aş întoarce capul după alţi bărbaţi de faţă cu el. De atunci am remarcat o schimbare completă din partea lui. Aşa că, o bună comunicare a funcţionat în cazul nostru”, mărturiseşte Abygail.

Poţi să i-o plăteşti cu aceeaşi monedă

Ei bine, unele femei nu-l mai întreabă pe iubitul lor cum s-ar simţi ei în aceleaşi circumstanţe, ci testează direct reacţia lui.

Arantxa consideră că în astfel de cazuri un bun remediu este să i-o plăteşti cu aceeaşi monedă. Ea ar întoarce capul după bărbaţi şi ar face şi nişte mici comentarii admirative. În momentul în care partenerul ar avea anumite obiecţii, ea i-ar specifica „Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”.

Autumn.rain oferă o tactică de răzbunare asemănătoare. Câteva reprize de genul „Cât de bine arată tipul acela. De ce nu ai şi tu muşchii lui?”, ar fi urmate de o discuţie edificatoare, în care i-ar mărturisi iubitului ei că a vrut să-i arate cum o face el pe ea să se simtă.

Kika25 consideră că astfel de bărbaţi îşi tachinează într-o oarecare măsură iubitele, dorind să observe cât de geloase devin.

În spiritul „cea mai bună cale de apărare e atacul”, ea l-ar ataca pe iubitul ei unde îl doare pe acesta mai tare… în orgoliu.

„I-aş arăta iubitului meu un bărbat foarte diferit de el. Dacă el este mai scund, aş alege unul înalt pe care să-l complimentez în consecinţă”, spune Kika25.

Despărţirea este soluţia?

Unele femei nu sunt însă atât de îngăduitoare. Iulyana nu-i înţelege pe bărbaţii care susţin că iubesc şi respectă o femeie, dar se uită cu nonşalanţă după alte femei.

„Dacă ar întoarce capul după altă femeie, eu m-aş despărţi de el”, spune Iulyana, recunoscând că este o fire extrem de geloasă.

Poţi să încerci să accepţi acest obicei

Pentru unele femei, privitul la alte femei nu reprezintă un păcat, ci un lucru normal, ce poate fi tolerat.

Yoyo84 consideră că nu trebuie să-ţi baţi capul cu acest obicei, dacă, în general, ai încredere în partenerul tău.

„Refuz să cred că există vreun bărbat care să nu urmărească cu privirea o femeie atrăgătoare. Hai să recunoaştem că şi nouă, femeilor, ni s-a întâmplat măcar o dată să întoarcem capul după un bărbat care arată bine”, spune Yoyo84.

Împortant este ca bărbatul să se mulţumească doar cu privitul. Aşa că, Alinuk nu-şi mai face atâtea griji câte îşi făcea la începutul relaţiei. Ea mărturiseşte că se uită şi ea împreună cu iubitul ei la alte femei şi comentează cot la cot cu acesta.

„Ne distrăm de minune. Suntem un cuplu şi facem totul împreună”, spune ea.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!