Ce bărbaţi trebuie să ai înainte să te măriţi

De Diana Zagrean, pe

Dacă ai impresia că ai cunoscut prea puţini bărbaţi şi că nu poţi să te aşezi la casa ta fără să ai cunoştinţe vaste în domeniu, sunt câteva categorii pe care nu ai voie să le ratezi. Vezi ce bărbaţi trebuie să ai înainte să te măriţi liniştită.
 

Străinul sexy

Trebuie să încerci măcar o aventură de câteva zile cu un tip din altă ţară. Nu contează ce limbă vorbeşte şi dacă mama ta s-ar uita chiorâş la el.
Încearcă să vezi cum este să fii cu cineva care a crescut într-un mediu diferit de al tău (nu ştie ce e ţuica şi nu înţelege nostalgia pentru gumele Turbo), care vede viaţa din alt punct de vedere (nu se simte holtei bătrân la 35 de ani, pentru că la el în ţară lumea se căsătoreşte la 40). Chiar dacă nu iese nimic serios şi nu vă înţelegeţi prea bine prin semne, merită să ai astfel de amintiri.

Tocilarul timid

Toate femeile isteţe ştiu că tocilarul timid-aproape-virgin nu este deloc aşa în aşternut.
Gândeşte-te practic: toată ziua se fâstâceşte şi ezită şi adună energie în el şi pasiune şi lucruri interesante pe care creierul lui mare le procesează, dar nu le exprimă.
Apoi, ajungeţi seara în pat şi toate acele informaţii şi pasiunea şi focul lui lăuntric explodează. Nu-i aşa că vrei să fii acolo când se întâmplă?

Omul de afaceri

Măcar o dată în viaţă trebuie să ieşi cu un tip cu bani mulţi, la costum şi cravată, care să te plimbe în maşina lui 4×4 albă şi cromată.
Nu contează dacă este om de afaceri, manelist de succes sau politician (sau toate trei la un loc, dacă eşti în România), sigur te va potopi cu „ceasuri scumpe Guchi pentru prinţese ca tine”, „parfum d’ăla scump de şi-a luat şi Udrea”, sau „genţi Hermes”.
Ok, lăsând gluma la o parte, astfel de bărbaţi puternici şi influenţi nu sunt pe placul oricărei femei, dar tot merită, chit că numai pentru a te hlizi cu prietenele la cafea, sau pentru a face geloasă vreo colegă materialistă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!