De ce sunt bărbaţii obsedaţi de penisul lor

De Stela Moisescu pe

Un penis „mic”, ejaculare precoce, disfuncţie erectilă… toate aceste probleme sunt adevărate catastrofe pentru orice bărbat. Putem spune, fără să exagerăm, că toţi bărbaţii…
… sunt obsedaţi de penisul lor, iar noi, femeile, nu putem decât să ne minunăm, iar mai apoi, să încercăm să desluşim misterul.

Ca să înţelegi mai bine acest fenomen, dacă, din fericire, nu te-ai confruntat deja cu el, citeşte povestea incredibilă a Oanei!

Oana a trăit pe propria piele efectele acestei obsesii masculine, care, într-un final i-a adus o relaţie de trei ani încheiată subit.

Fostul ei iubit se mândrea cu mărimea penisului său: o lungime de peste 20 de cm. Între cei doi a existat o incompatibilitate fizică, pentru că ea îl simţea prea dotat pentru ea. Viaţa lor sexuală nu se putea desfăşura normal, iar Oana a încercat să-i evidenţieze problema şi să-i propună soluţii. Răspunsul lui? A primit aceste informaţii cu reticenţă şi i-a răspuns că penisul său este un atuu, cu care a reuşit să satisfacă multe alte femei. Într-un final, după multe discuţii şi frustrări strânse, relaţia lor s-a încheiat. Totul din cauza clişeului că un penis trebuie să fie cât mai lung, pentru ca femeile să fie fericite!

Ce nu ştiu bărbaţii complexaţi că „au penisul mic”, sau cei care se mândresc cu mulţi centimetri este că femeile vin şi ele pe mărimi, iar noi nu ne dorim decât compatibilitate fizică sau un partener dispus să amortizeze eventualele diferenţe fizice cu diverse trucuri. (Iată 10 poziţii sexuale în funcţie de mărimea penisului).

De ce sunt bărbaţii obsedaţi de lungimea şi performanţa penisului lor

Te regăseşti în povestea Oanei şi nu înţelegi de ce sunt bărbaţii atât de obsedaţi de penisul lor? Alin, un bărbat de 24 de ani, a acceptat să ne explice fenomenul!

„Pentru bărbaţi penisul este o ustensilă, care trebuie să fie mereu gata de acţiune şi performanţă”, explică Alin. Mai exact, el trebuie să fie apt să aducă o femeie la orgasm.

Dacă vrei, în termeni concreţi, mai orice tip de vagin poate provoca orgasmul unui bărbat, dacă el se mişcă după cum doreşte. Femeile au însă nevoie de un penis erect şi de o anumită dimensiune, pentru că, ce-i drept, există „prea mic” şi „prea mare” în cazul lor. De ce nu s-au prins încă bărbaţii că da, există şi un „prea mare”? Pentru că, după cum era şi cazul Oanei, dimensiunile ei mici constituiau un impediment doar pentru ea.

După cum spune Alin, bărbaţii consideră că o dau în bară atunci când ejaculează prea repede sau nu reuşesc să îşi menţină erecţia. El dezvăluie însă un lucru interesant. Bărbaţii nu sunt afectaţi doar de faptul că femeia iubită rămâne nesatisfăcută în pat, ci şi de alte lucruri.

De exemplu, ei sunt conştienţi că femeile bârfesc. Nimic nu-i va ştirbi mai tare imaginea iubitului tău decât să-i povesteşti prietenei tale că „Aseară a avut prea repede orgasm şi eu n-am mai apucat” sau „Nici nu-l simţeam înăuntru pentru că era… moale.” Este un coşmar pentru ei! La fel, le este teamă ca aceste vorbe să nu ajungă şi la urechile amicilor lor… altă catastrofă! Practic, ne spune Alin, „Bărbaţii vor reclamă bună. Nu, publicitatea negativă nu este de bun augur în acest caz, ci este motiv de mare ruşine!”

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

”Aroganță și egoism...” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

”Aroganță și egoism...” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon