6 tipuri de bărbaţi care nu te fac fericită

De Raluca Cristea, pe

Dacă eşti pe cale să începi o relaţie cu unul dintre bărbaţii descrişi mai jos, atunci ai grijă! Este foarte posibil să nu te facă fericită!

Bărbatul care îşi urăşte meseria

Să îţi urăşti meseria şi implicit, locul unde îţi petreci majoritatea timpului, este o atitudine negativistă care nu dispare imediat ce ieşi pe uşile biroului. Dacă bărbatului care te atrage nu îi place ce face la locul de muncă, de ce nu face ceva să schimbe situaţia? De ce nu caută altceva, de ce nu îşi schimbă atitudinea, sau chiar aşa, de ce nu munceşte mai mult ca să avanseze?

Nu vrei să ai o relaţie cu un bărbat care se poticneşte într-o situaţie nefericită şi nu face nimic ca să schimbe lucrurile. Aceeaşi atitudine o va avea şi când se va ivi o problemă în relaţia voastră.

Bărbatul prea ataşat de mama lui

O iubeşte mult şi asta nu este rău. Dar, o consultă în orice problemă, vorbeşte mereu de ea şi uneori, chiar te gândesti că niciodată nu te vei putea ridica la înălţimea aşteptărilor ei atunci când o să o cunoşti îndeaproape. Sau, reversul medaliei: are o relaţie groaznică, uneori inexistentă, cu mama lui şi vorbeşte întruna despre cât de rea este.

Oricum ar fi, este clar că nu există suficient spaţiu să poţi suporta umbra gigantică a mamei lui.

Bărbatul care are nevoie de laude

Fie este narcisist, fie este foarte încrezător. Oricum, are nevoie să îi spui cât de bine te simţi cu el, cât de atrăgător, simpatic şi inteligent este. Ba mai mult, îi face foarte bine dacă aude asta şi de la alte persoane din jurul lui. El este unul dintre tipurile de bărbaţi care pot cădea uşor în tentaţia flirtului şi relaţiei cu altă femeie, din moment ce are nevoie permanentă de confirmări ale aspectului şi statutului său.

Niciodată n-o să te simţi în siguranţă alături de el.

Bărbatul care nu vrea să îi cunoşti prietenii

Îşi dă mesaje, emailuri şi întâlniri cu prietenii dar nu te ia niciodată cu el? Nu înseamnă neapărat că te înşală, dar dacă nu vrea să împartă cu tine ceva şi pe cineva care îl relaxează, atunci înseamnă şi că nu este chiar atât de interesat să te primească total în viaţa lui, aşa cum probabil îţi doreşti. Sau, varianta cea mai tristă este să îi fie ruşine cu ei sau cu tine.

Bărbatul care nu vrea să plece de la petrecere

Este vorba despre situaţia în care mergeţi împreună la o petrecere şi, deşi ştia dinainte să mergeţi că nu poţi să stai mult, atunci când îi spui că vrei să mergeţi pentru că eşti obosită sau trebuie să te trezeşti devreme, inventează tot felul de motive ca să mai rămâneţi, pune prietenii sa te convingă să mai staţi, ba chiar se face că nu aude.

Crezi că poţi avea încredere în el cu alte apsecte mai importante dacă într-o situaţie minoră se comportă aşa?

Bărbatul căruia nu îi vine să creadă că îl placi

La început, da, poate că te măguleşte şi te face să te simţi bine când îţi spune că este foarte încântat de relaţia voastră şi de faptul că l-ai ales pe el. Dar, dacă continuă cu atitudinea de uimire profundă că l-ai ales pe el dintre atâţia bărbaţi şi că este atât de norocos că te are, începi şi tu să crezi că meritai mai mult de atât.

Cum să fii fericită cu un bărbat care nu are încredere în el şi care îţi aminteşte constant că poate nu este suficient de bun pentru tine?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!