9 motive pentru care înşală bărbaţii

De Unica.ro, pe

Infidelitatea reprezintă o cauză principală de divorţ.
Dacă şi tu te-ai confruntat sau te confrunţi cu o astfel de problemă, află ce l-a determinat să înşele şi fii prevăzătoare pe viitor!

1. Nu se simt apreciaţi

Se spune că iubirea nu durează decât trei ani, iar pentru ca o căsnicie să fie durabilă este nevoie de mult mai mult decât de dragoste. Sentimente precum respectul şi prietenia faţă de persoana iubită trebuie să facă parte din convieţuirea celor doi. Aşadar, odată ce pasiunea a luat sfârşit, iar euforia dragostei din primii ani s-a terminat, cei doi parteneri ajung să se observe exact aşa cum sunt în realitate. Iar dacă această nouă realitate nu corespunde cu standardele lor, ambii vor căuta iubirea în altă parte. Cum de obicei femeile se refugiază în dragostea şi grija pentru copii şi casă, neglijându-şi bărbatul, acesta simte nevoia de a fi apreciat şi iubit în continuare şi de aceea, de cele mai multe ori, în loc să-şi rezolve problemele din căsnicie, va alege să caute alinare în altă parte, alături de o altă femeie.

2. Sunt nemulţumiţi de monotonia care domneşte în cuplu

Atunci când în cuplu se instalează monotonia şi rutina, bărbatul se vede condamnat să-şi petreacă tot restul vieţii într-o relaţie care şi-a pierdut farmecul. Drept urmare, el va lua măsurile de rigoare şi pentru a scăpa de plictiseala din cuplu îşi va îndrepta atenţia către o altă parteneră.

3. Au parte de o viaţă sexuală deficitară

Sexul este unul dintre pilonii care stau la baza unei căsnicii trainice. Dacă acesta a devenit plictisitor şi lipsit de pasiune, bărbatul va căuta în afara relaţiei de cuplu satisfacţia sexuală pe care nu o găseşte alături de partenera sa. Chiar dacă acesta simte o mare iubire pentru persoana alături de care convieţuieşte, dacă ea nu reuşeşte să-i împlinească fanteziile sexuale, atunci el va fi tentat să încerce cu o altă femeie.

4. Îi deranjează dependenţa ta emoţională faţă de părinţi

Dacă persoana iubită se simte încă dependentă de relaţia cu părinţii şi nu stabileşte nişte limite clare în ceea ce-i priveşte pe aceştia, bărbatul se va simţi întotdeauna pe locul doi şi lipsit de sprijin din partea ei. Astfel, comportamentul încă infantil al partenerei şi faptul de a nu se simţi suficient de apreciat de către ea îl va impulsiona să-şi găsească o relaţie extraconjugală.

5. Simt nevoia în permanenţă de noi senzaţii

Curiozitatea bărbatului de a experimenta şi un alt tip de relaţie, decât cea pe care o are cu actuala parteneră, este suficient de puternică pentru a-i da acestuia un impuls spre o aventură cu o altă femeie.

6 Îşi idolatrizează soţia prea mult

Unii bărbaţi consideră că nu-şi pot îndeplini fanteziile sexuale alături de aleasa lor, pe care nu o pot vedea decât ca mamă a copiilor lor şi ca pe o femeie decentă. Drept urmare îşi aleg o amantă total opusă partenerei de viaţă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!