7 semne ca el este bărbatul cu care trebuie să te măriți

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 15 octombrie 2019, 17:16
Știe să joace în echipă

Cum îți dai seama că bărbatul cu care te vezi este bărbatul cu care vei urma să te măriți? Greu de spus! Trebuie să-ți dai seama ce cauți la un bărbat și să vrei să îți petreci tot restul vieții în compania lui. Majoritatea femeilor nu știu însă când găsesc acest bărbat. Noi o să-ți spunem care sunt semnele că ai întâlnit un bărbat numai bun de luat de soț.

Un bărbat care știe să facă echipă cu tine în orice situație este un bărbat pe care o să-l vrei să-l ai aproape. O căsnicie este un joc de echipă, amândoi jucați pentru aceeași echipă și aveți același scop.

  1. Nu încearcă să te schimbe!

Dacă nu-ți judecă prietenii și alegerile, iar defectele tale i se pare haioase tocmai ai dat de aur. Înseamnă că te iubește așa cum ești și că înțelege că sunteți persoane diferite cu trecut diferit.

  1. Încearcă să aibă o legătură cu familia ta

Când te măriți, te măriți și cu familia lui, vrei nu vrei. Dacă așa este cazul și pentru el și se vede că face eforturi pentru a se înțelege cu părinții și frații tăi, este un bărbat potrivit să-și asume rolul de soț.

  1. Vă faceți planuri de viitor!

Dacă nu-l sperie ideea schimbării de scutece sau de îmbătrânit împreună înseamnă că privește viitorul cu încredere și optimism.

  1. Nu ai secretele față de el!

Una dintre cele mai importante lucruri dintr-o relație este încrederea. Simți că poți să-i spui orice și știi că nu te va judeca? Atunci e un bărbat pe care trebuie să-l păstrezi.

  1. Apreciază timpul petrecut împreună

Orice relație sănătoasă are nevoie ca cei doi partneri să-și dorească să petreacă timp împreună, fără prieteni sau familie. Dacă așa este și cazul vostru, relația merge bine.

  1. Totul e bine în pat!

Nu putem ignora partea intimă a unei relații. O bună comunicare și un nivel bun de confort în pat pot pune bazele unei relații solide.

Sursa foto: 123rf, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!