5 stiluri de sărut pe care femeile nu le suportă

De Mia, pe

Un sărut îți poate schimba total starea de spirit și poate salva o întâlnire care nu a mers tocmai bine. William Cane spune, în cartea sa, „Arta Sărutului”, că „femeile susțin că știu dacă o relație va dura după primul sărut”, așa că nu este de mirare că un sărut poate spulbera șansele unui bărbat. Vezi 5 stiluri de sărut pe care femeile nu le suportă.
Sărutul franțuzesc este extrem de pasional, însă îl poți transforma într-un dezastru, dacă folosești limba în exces. Multe femei susțin că simt nevoia să vomite, când un bărbat este prea…aprins. La fel de nepotrivit este sărutul pe care ei îl văd în filmele pentru adulți. Parcă uită că acelea sunt făcute pentru a-i stârni pe ei.

Sărutul ușor

De teamă să nu dea greș, bărbații cad în extrema cealaltă și se opresc la o simplă…„giugiuleală”. Nimic nu este mai plictisitor decât o atingere a buzelor, repetată la nesfârșit.

Stilul șopârlă

În acest caz, bărbatul folosește limba asemeni unei șopârle care caută mâncare. Nimănui nu îi place o limbă care intră și iese cu viteză, de un milion de ori.

Sărutul care te sufocă

Expresia „un sărut care îți taie respirația” ar trebui să fie doar o metaforă. Cum să se îndrăgostească de tine, când tu nu o mai lași să respire? În aceeași categorie intră și cel care te sărută ca și cum ar vrea să tragă tot aerul din tine.

Sărutul prea umed

Când o femeie simte nevoia să se șteargă pe față, după ce ai sărutat-o, înseamnă că nu ai făcut treabă bună. Nimeni nu vrea să se simtă ca și cum ar fi stat în fața unei stropitori.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!