5 replici banale care îţi arată că te-ar putea înşela

De Raluca Cristea, pe

Cred că ştii deja acele semne evidente că te-ar putea înşela, însă există semne mult mai subtile că bărbatul tău este pe cale să fie cu o altă femeie.

Află care sunt cele mai des întâlnite replici la bărbaţii care înşală sau urmează să înşele!

Nu ţi-aş face niciodată aşa ceva

Dacă îţi spune că niciodată nu ar fi în stare să te înşele, de fapt nu este chiar aşa. Vrea să se audă pe el însuşi cum spune asta, parcă se convinge că nu va face asta vreodată. Şi, în unele cazuri, total inconştient, o astfel de replică îl ajută să se transforme în iubitul model, care nu ţi-ar da niciodată de gândit.

Poate ar trebui să mergi la doctor

Dintr-odată îşi face prea multe griji pentru tine. Dacă eşti stresată sau nervoasă şi mai ales, dacă bănuieşti că ceva nu este în regulă cu el, iţi spune că ar trebui să mergi la doctor, să iei nişte pastile ca să nu mai ai gânduri negre. De fapt, îşi construieşte zidul de apărare în cazul în care descoperi adevăratele intenţii.

Ţi-am mai zis să…

… să ieşi mai mult cu prietenele, să laşi copilul cu bona şi să te reîntorci la serviciu, să te apuci de un sport, să faci ceva doar pentru tine. De fapt, păstrează aparenţa iubitului grijuliu, cu gândire pozitivă, în timp ce te pune pe tine în lumina celui care are nevoie de ajutor, când de fapt el este cel care are o problemă, sau care este pe cale să provoace una. În plus, îţi sugerează să te reinventezi, practic să îi oferi noi motive să nu cedeze tentaţiei unei alte femei.

O să am nevoie de nişte ore în plus ca să…

… ca să lucreze la un proiect singur, ca să mai rămână peste program la serviciu din cauza unor probleme, ca să plece singur sau cu prietenii într-o excursie şi aşa mai departe. Genul acesta de replică apare de cele mai multe ori când relaţia cu o altă femeie a început deja şi nu doar se gândeşte la o alta, ca mai sus. Nu face altceva decât să îţi atragă atenţia asupra a cât de mult are de lucru, câte eforturi financiare face sau, după caz, cât de multă nevoie are de relaxare în stilul lui, adică fără tine… adică, cu ea.

Şi… tăcere totală.

Dacă ţi-ai regăsit iubitul în cel puţin 2 din replicile de mai sus, atunci nu ar trebui să te mire dacă vă transformaţi în doi străini. Nu este deloc de mirare mai ales dacă tu n-ai făcut nimic ca să schimbi situaţia. Când tace, îşi vede de ale lui şi îşi indeplineşte doar îndatoririle casnice, este un mare semn de întrebare, dacă nu cumva, chiar o certitudine.

Nu lăsa îndoielile şi frustrările să îţi ruineze relaţia! Fii mereu atrăgătoare, comunică, pune-i întrebări!


Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!