5 lucruri pe care ar trebui să le ştie orice bărbat bun la pat

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:01

Mulţi bărbaţi se laudă că sunt buni la pat, dar dacă întrebi toate femeile pe care le cunoşti, s-ar putea să nu aduni o listă de 10 armăsari în total. Ce înseamnă un bărbat bun la pat? Vezi care sunt cele 5 lucruri pe care ar trebui să le ştie orice bărbat bun la pat, ca să-şi merite titlul şi coroana.

1. Nu, nu poţi să muşti de nimic de acolo de jos!

Mulţi bărbaţi s-au lăsat păcăliţi de filmele de la Hollywood şi au impresia că femeile vor bărbaţi puternici, care le bruschează, pentru că ştiu ce vor.
Dacă un bărbat face pe animalul feroce, sau vă jucaţi de-a jungla amazoniană prin aşternuturi, nu înseamnă că trebuie să te muşte peste tot ca tigrul bengalez.
Un bărbat poate fi sexy şi sălbatic, dar numai atâta timp cât nu provoacă durere.
Nici lor nu le place un sex oral cu dinţii, nu?

2. Nu, nu există un buton de on/off. Femeile au nevoie de încălzire

Doar pentru că ei sunt gata de acţiune de cum te-ai dezbrăcat, nu înseamnă că şi noi funcţionăm la fel.
Un bărbat cu adevărat bun la pat ştie că o femeie are nevoie de timp şi atenţie, plus un anumit număr de trucuri „practice” pentru a fi gata de acţiune în dormitor.
Fie că este vorba de un sex oral scurt, de nişte „lucru manual” tandru, sau de multe sărutări până în albul ochilor şi vărfurile degetelor de la picioare, fiecare femeie are nevoie de multă atenţie la începutul unei partide toride.

3.  Sexul nu este o cursă contracronometru

Doar pentru că ai terminat de unul singur în 3 minute, nu înseamnă că biata femeie s-a simţit minunat, ca tine.
Mulţi bărbaţi au impresia că sexul înseamnă să aibă o parteneră şi să o folosească până ce „încărcătura este dezamorsată”. Apoi se culcă pe partea cealaltă, fug la duş, sau la frigider şi se consideră cei mai buni amanţi.
Un bărbat bun la pat ştie că nu numai el este important şi că sexul grăbit are farmecul lui numai în anumite momente.

4. Sexul oral va fi întotdeauna la modă

Nu cred că există oameni pe lumea asta care să spună că sexul oral s-a demodat. Chiar dacă industria XXX ne arată în fiecare an fantezii tot mai sinistre, poziţii tot mai acrobatice şi „figuri” tot mai complicate, sexul oral va fi mereu o idee bună.
Un bărbat bun la pat ştie acest lucru şi nu se va simţi deloc stingher să „presteze” puţine din talentele lui şi în acest fel. Pentru că „bun la pat” înseamnă să îţi pese ce şi cum simte partenerul tău.

5. Un gentleman adună mai mulţi fani decât un cal de curse

Bărbaţii au tendinţa să se laude şi să „ajusteze” adevărul, pentru a-şi impresiona prietenii.
Dacă auzi de un bărbat că „este un adevărat armăsar”, că a avut multe femei şi că reputaţia lui de băiat rău sau playboy îl precede, nu înseamnă că este neapărat bun la pat.
Până la urmă, doar pentru că au fost multe femei în patul lui, nu înseamnă că nu au plecat dezamăgite, după prima noapte cu „armăsarul”.
Mergi pe ideea de „puţin şi bun” şi nu te lăsa impresionată de lăudăroşi. Probabil că nu sunt deloc buni la pat.
Sursa foto bărbat sărutând o femeie: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro