5 lucruri pe care soţul tău abia aşteaptă să le audă

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii au mereu nevoie de asigurări: că sunt cei mai buni, cei mai puternici, cei mai virili, cei mai cei. Câteva laude sunt mereu binevenite şi dacă nu le-ai spus deja, trebuie să o faci chiar acum. Vezi cele 5 lucruri pe care soţul tău abia aşteaptă să le audă.
 

Mi-a fost dor de tine

Bărbaţii or fi ei sexul tare, dar asta nu înseamnă că sunt de piatră. Orice bărbat vrea să ştie că ai nevoie de el şi că îi simţi lipsa când nu este lângă tine. Ego-ul lui este flatat dacă ştie că ai avut nevoie de el şi te-ai gândit la el atunci când nu era aproape de tine.

Arăţi foarte bine

Suntem obişnuite să fim lăudate şi periate de bărbaţi şi ne place când cineva ne bagă în seamă coafura cea nouă. Dar şi bărbaţii simt nevoia să fie gâdilaţi la corzile sensibile din când în când. Complimentează-i o ţinută, o tunsoare nouă, sau pur şi simplu corpul dezbrăcat, chiar dacă au trecut ceva ani peste voi şi v-aţi obişnuit foarte tare unul cu altul.

Nu ştiu cum faci asta

Emanciparea femeilor şi multitudinea de treburi pe care le avem zilnic ne fac să uităm de toate chestiile pe care le fac ei.
Arată-i că eşti mândră de el când vine obosit de la muncă şi se apucă să repare ceva prin casă, sau când face curat în grădină, în loc să stea în faţa televizorului. Trebuie să ştie că eşti mândră de el şi impresionată de forţa şi grija lui.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!