5 jocuri erotice care includ sexul oral

De Raluca Cristea, pe

Sexul oral este unul dintre cele mai accesate subiecte despre sex. Multe cupluri nu se gândesc la sex fără să se gândească şi la sex oral, altele sunt sceptice.

Mai bine încercaţi 5 jocuri erotice care includ sexul oral!

Îngheţata

Cumpără îngheţata voastră preferată, ia o linguriţă în gură şi sărută-i penisul, apoi linge-l de sus până jos. Senzaţia de rece îi va da fiori de plăcere, combinaţi cu plăcerea să îi dezmierzi centrul plăcerii.

Atingeri fine

Mângâie-i penisul cu o eşarfă din satin, mătase sau caşmir. Aproape înfăşoară-i penisul în materialul fin şi fă exact aceleaşi mişcări ca şi cum l-ai stimula manual. Poţi să laşi eşarfa acolo, să te aşezi deasupra lui şi sa o mişti cu fesele sau cu abdomenul, dar nu cu zona intimă.

Jocul cu cartonaşe

În timpul liber, pregăteşte terenul de joacă! Mai precis, cel mai haios joc erotic cu sex oral. Scrie pe cât mai multe cartonaşe tehnici şi poziţii sexuale pentru sex oral, atât pentru tine cât şi pentru el. Trebuie să faci cel puţin 10 cartonaşe. Ca şi preludiu, sărutaţi-vă şi propune-i să încercaţi un joc haios pe care l-ai pregătit. Puneţi un pariu sexual sau povestiţi ceva erotic şi stabiliţi a cui poveste a fost mai excitantă. Cine pierde trage un cartonaş – el trebuie să tragă din cartonaşele cu sex oral pentru tine, iar tu din cele cu sex oral pentru el.

Alfabetul sexului oral

Acest joc erotic presupune să desenaşi literele alfabetului, cu limba, unul pe celălalt. Prima literă, A, o desenezi pe gât, apoi avansezi cu alfabetul şi ajungi din ce în ce mai jos, unde desenezi cât de multe litere vrei până spre sau până la sfârşitul alfabetului. O parte din litere le desenezi pe zona pubiană, celelalte, dacă poţi, chiar pe penis. La fel trebuie să facă şi partenerul tău.

Nu-ţi folosi mâinile

Poate cel mai excitant joc erotic cu sex oral este cel în care el se aşează pe marginea patului sau stă în picioare, tu îngenunchezi şi începi să îl săruţi oriunde mai puţin pe penis. Când este foarte excitat, începi să îi faci sex oral fără să te foloseşti absolut deloc de mâini. Îl înnebuneşti de plăcere cu un truc demn de filme porno: să te uiţi în ochii lui.

Ţi-ar plăcea să încerci unul din aceste jocuri erotice cu sex oral sau încă eşti reticentă?


Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!