5 tipuri de bărbaţi care merită păstraţi

De Diana Zagrean, pe

Ca femeie, întâlneşti marea iubire din prima sau ai parte de câteva încercări nereuşite. Bărbaţii au tot felul de ciudăţenii, dar atunci când îl întâlneşti pe cel potrivit, toate piesele puzzle-ului se aliniază. Vezi 5 tipuri de bărbaţi care merită păstraţi, ca să ştii ce să alegi.
 

Bărbatul cu mânecile suflecate

Dacă ai dat peste un bărbat imperfect, dar care are mereu mânecile suflecate (la figurat), e gata de acţiune, nu se teme să ia decizii grele şi te ajută mereu când ai nevoie, chiar dacă nu se pricepe, păstrează-l.
Poate că nu e Făt-Frumos, poate că nu e tocmai nepotul lui Bill Gates şi nici rudă cu Einstein, dar dacă e dispus să te ajute la greu şi e mereu acolo pentru tine, poate că merită iubirea ta pentru totdeauna. Sunt rari astfel de bărbaţi, nu de alta.

Bărbatul care vrea să înveţe

Ai găsit un bărbat care are defecte, dar se străduieşte din greu să se schimbe pentru tine?
Încearcă mereu să înveţe lucruri noi şi chiar dacă nu te înţelege uneori, îşi dă silinţa, pune întrebări şi se zbate să fie mai bun pentru tine?
Dacă ai găsit un astfel de bărbat, poate este timpul să ignori salariul lui mic, lipsa de maniere la masă sau obsesia pentru fotbal.
Dacă te iubeşte atât de mult încât să fie dispus să lase de la el şi să înveţe cum îţi place ţie, înseamnă că ai găsit un om bun.

Bărbatul care te inspiră

Bărbatul cu care te vezi de ceva timp te face să vrei mereu să fii mai bună, fără să te simţi inferioară? Te motivează şi îţi oferă încredere în forţele tale prin orice face?
Te sprijină şi îţi dă idei bune, exact atunci când nu mai ştii ce să faci? Păstrează-l, pentru că va fi mai mult decât o muză pentru tine.
Un bărbat care te inspiră şi te face să devii cea mai bună variantă a ta merită atenţia, iubirea şi grija ta, deoarece îţi face viaţa mai bună. Chiar dacă nu e cel mai amuzant, cel mai isteţ, sau cel mai arătos.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!