4 teste pe care ţi le dă un bărbat la primele întâlniri

De Diana Zagrean pe

Aveai impresia că doar femeile supun bărbaţii la tot felul de teste, pentru a vedea dacă merită efortul unei relaţii de durată? Vezi care sunt cele 4 teste pe care ţi le dă un bărbat la întâlnire şi vezi ce vor ei de fapt.

Testul uşii

Testul uşii a fost menţionat prima dată într-un film cu Robert de Niro (Porveste din Bronx, 1993). Unul dintre personaje îl sfătuia pe un bărbat să supună tânăra lui cucerire acestui test simplu pentru oricine are o maşină.
Bărbatul trebuie să se dea jos din maşină şi să se îndrepte spre uşa din dreapta, pentru a o ajuta pe domnişoară să iasă. Dacă până ajunge el lângă uşă, ea nu a deblocat butonul, înseamnă că este egoistă şi nu merită efortul.
Este adevărat că acest test nu prea se mai poate face acum, când există deschidere centralizată şi deblocare automată a uşilor, dar poate fi adaptat.

Testul portofelului

Bărbaţii sunt de acord, în unanimitate, în acest caz. La restaurant, când vine nota, femeia trebuie să schiţeze măcar că scoate portofelul pentru a plăti partea ei de consumaţie.
Deşi majoritatea bărbaţilor admit că vor plăti integral o notă de plată într-un restaurant sau bar, toţi spun că femeia trebuie să arate că este dispusă să plătească şi ea.
Astfel, femeia arată că este sigură pe ea şi independentă şi că nu îi va toca toţi banii şi un ard de credit dacă ajung căsătoriţi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2