10 tehnici inedite de sărut tantric

De Stela Moisescu pe

Uneori nu acordăm suficientă atenţie sărutului în timpul actului sexual. Iată 10 tehnici de sărut tantric care te îmbie să dai mai multă atenţie buzelor iubitului tău.

1. O tehnică de sărut este cea Yin Yang, în care alternaţi săruturile tandre cu cele apăsate. Doctorul sexolox Ava Cadell vă sfătuieşte să începeţi cu un sărut tandru, după care mai apăsat şi să alternaţi intensitatea săruturilor timp de cel puţin două minute. Această tehnică va crea o energie specială între voi doi.

2. Aşezaţi-vă în poziţia voastră de sex preferată care vă permite să vă atingeţi buzele. Atunci când faceţi dragoste atingeţi-vă buzele fără să le întrepătrundeţi. Cu gura uşor deschisă inspiraţi amândoi şi expiraţi. Aşa vă sincronizaţi respiraţia şi vă uniţi şi mai mult în timpul actului sexual.

3. Tot într-o poziţie de sex faţă în faţă, de data aceasta lăsaţi buzele voastre să se intrepătrundă. Alternaţi respiraţia astfel când tu expiri, el inspiră şi tot aşa. În acest fel creaţi o respiraţie „sexuală” care măreşte intimitatea şi plăcerea din timpul actului sexual.

4. În timpul partidei de sex atinge-i sprâncenele cu sprâncenele tale, iar mai apoi aşează-ţi buzele peste ale lui într-un sărut fin. Această tehnică vă uneşte mental şi vă ajută să vă acordaţi unul altuia atenţie maximă.

5. Tehnica potrivită de sărut vă intensifică anticiparea sexuală. Incită-l cu săruturi inocente şi foloseşte-ţi mâinile pentru a-l mângâia în zone interzise.

6. Nu uita de vechiul truc în care îi trasezi conturul buzelor lui cu vârful limbii. Aceasta este o tehnică de tachinare care nu dă greş niciodată.

7. O tehnică de sărut foarte erotică este cea în care preiei controlul şi îi stimulezi vârful limbii cu buzele tale. Totodată îi poţi dezmierda doar buza inferioară cu ajutorul buzelor şi limbii.

8. Iată o tehnică de sărut pe cât de îndrăzneaţă pe atât de stimulantă. Introdu uşor limba între buzele lui şi simulează un act sexual.

9. O tehnică de sărut care intensifică pasiunea din timpul actului sexual este cea în care îi desenezi cercuri cu limba împrejurul limbii lui. Sărutul poate deveni foarte profund şi provocator.

10. Sărutul cu „accesorii” precum cuburi de gheaţă sau frişcă are mai multă savoare şi vă oferă noi senzaţii.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro