10 lucruri pe care ar trebui să le auzi de la iubitul tău

De Diana Zagrean, pe

 
Ce-mi place când mă pui la punct
Niciun bărbat normal la cap nu vrea lângă el o femeie complet pasivă, care face numai ce vrea el şi care îi dă dreptate mereu. Un bărbat adevărat ştie că o aprteneră adevărată îi va atrage atenţia când greşeşte şi va fi punctul lui de stabilitate şi parte din echipa lui, care ţine cu el. Dacă bărbatul pe care îl iubeşti respectă părerile tale, mai ales atunci când îl critici constructiv, merită tot efortul.
Mă gândesc mereu la tine
Trebuie să-ţi spună că se gândeşte la tine tot timpul, mai ales când are und eadline, când trebuie să prezinte ceva într-o şedinţă cu şefii cei mari, când are de mers în 100 de locuri şi tot ce ar vrea ar fi să vină la tine. Dacă îţi spune că zâmbeşte gândindu-se la tine când totul în lumea lui o ia razna, eşti raza lui de soare şi trebuie să ştii asta.
Te iert
Dacă înţelege că eşti om, că o criză de nervi este doar o scăpare, cauzată de stres, că l-ai învinuit pe nedrept şi acum îţi pare rău, etc, te iubeşte cu adevărat. Un bărbat puternic ştie să ierte şi te mustră constructiv, pentru că ştie în adâncul sufletului că şi tu îl iubeşti.
Vorbesc numai despre tine
Nu eşti un secret bine păstrat, nu te ascunde, te strigă lumii întregi. Dacă un bărbat nu se mai opreşte din vorbit despre tine şi toţi prietenii şi familia lui ştiu totul despre tine când vă cunoaşteţi prima oară, nu are cum să iasă prost ceva între voi. Dacă eşti povestea lui preferată, te poţi considera norocoasă că te iubeşte atât de mult.
Mă văd peste ani tot lângă tine
Ok, poate că nu ţi-am spus de la început, ca să nu te sperii, sper că nu te-ai prins, dar când te-am cunoscut, am văzut cum am fi la bătrâneţe. Chiar dacă femeile sunt cele care se aruncă în emoţii şi care fac planuri nerealiste când se îndrăgostesc, nici bărbaţii nu sutn din piatră. Şi ei visează, şi ei fac planuri măreţe care includ nepoţi, doar că nu toţi recunosc asta cu voce tare.
Sursa foto cuplu iubire: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!