10 lucruri care te vor face să fii grozavă în pat

De Mia, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:49

Când vine vorba despre sex, întotdeauna este loc de mai bine. Află 10 lucruri care te vor face grozavă în pat.
Nu îţi judeca partenerul! Fie că îţi spune fantezia lui ori te roagă pe tine să i-o dezvălui, trebuie să arăţi că eşti deschisă spre lucruri noi. Lasă deoparte prejudecăţile şi ascultă dorinţele ascunse ale partenerului tău. S-ar putea chiar să îţi placă ce descoperi.

Fii inventivă

Oamenii văd doar un colţ de canapea, tu vezi locul ideal pentru a încerca o poziţie nouă. Oamenii văd un sutien, tu vezi o jucărie sexuală. Creativitatea este cheia unei relaţii de succes, aşa că nu ezita să cauţi mereu metode noi de a-ţi condimenta viaţa sexuală. Cine spune deodată „hai să ne dezbrăcăm” sau „hai să facem sex în dressing” devine brusc mai interesant.

Gândeşte-te la sex…cât poţi de des

Acordă atenţie gândurilor tale obraznice, pentru că astfel îţi permiţi să te simţi erotică şi să observi ce este sexy la tine, spun specialiştii. Creierul şi libidoul tău sunt conectaţi, aşa că nu alunga gândurile despre sex nici măcar când eşti foarte ocupată.

Pune nevoile celuilalt mai presus de ale tale

Compasiunea este binevenită pe orice plan al vieţii tale, dar în dormitor va îmbunătăţi considerabil viaţa ta sexuală. Nu trebuie să pui mereu nevoile celuilalt înaintea alor tale, dar din când în când poţi să îi acorzi lui toată atenţia. Fă-l să se simtă ca o vedetă dimineaţa, când bărbaţii vor constant sex, sau oferă-i un sex oral fără să fie parte din preludiu. Actele tale generoase nu vor rămâne neobservate!

Încearcă orice măcar o dată

Nu prea ai cum să fii bună la pat, dacă vrei să faci doar ce ştii. Nu trebuie neapărat să încerci sexul în trei în momentul în care ţi se propune, dar poţi, măcar, să ai o atitudine care să spună „ar putea fi amuzant”. Sigur, nu trebuie să faci ce nu îţi doreşti, dar oferă-ţi mereu un timp de gândire. Şi nu refuza niciodată tehnici sau poziţii noi…s-ar putea să fii surprinsă.

Nu fi ruşinată de corpul tău

În pat, ultima ta grijă ar trebui să fie cum crede el că arăţi. Din momentul în care te-a dezbrăcat, a arătat că este interesant, aşa că nu te mai consuma şi bucură-te de moment. Nimic nu este mai sexy la o femeie decât încrederea în sine.

Găseşte momentul potrivit să fii gălăgioasă

Nimic nu este mai excitant pentru partenerul tău decât să îţi exprimi plăcerea în pat şi să nu te mai cenzurezi. Nu abuza, însă din când în când permite-ţi să fii gălăgioasă. Nu vei mai fi atât de inhibată, iar el va şti ce îţi place.

Fii spontană

Un studiu recent a dezvăluit că bărbaţii cred că nimic nu este mai fierbinte la o femeie decât să preia iniţiativa în pat şi să fie spontană. Poţi face orice îţi trece prin cap, de la a-l trezi dimineaţa cu un sex oral, la a-l aştepta seara, îmbrăcată în lenjerie sexy.

Fii activă

Cercetătorii au stabilit că femeile care fac sport sunt mult mai atrăgătoare decât cele care duc o viaţă sedentară. Sportul creşte puterea de concentrare, libidoul şi te face mai rezistentă. În plus, te ajută să te simţi mai încrezătoare în forţele proprii.

Ai curaj să faci glume pe seama ta

O persoană bună la pat poate vedea o parte amuzantă în orice situaţie. Poate nu îţi vei aminti cel mai tare orgasm, dar cu siguranţă nu vei putea uita când ai căzut din pat, pentru că erai atât de excitată, încât nu ţi-ai dat seama că eşti pe margine. Zgomotele ciudate, poziţiile dubioase, toate se întâmplă în timpul sexului, dar în loc să te laşi intimidată, poţi să te ditrezi pe seama lor. În plus, oamenii care nu se iau mereu în serios sunt mult mai atrăgători.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!