Spring Spa Touch si Happy Hours

De Unica.ro, pe

Happy Hours este un serviciu special lansat pentru persoanele cu timp liber si pasionate de …
Spring Spa Touch si Happy HoursHappy Hours este un serviciu special lansat pentru persoanele cu timp liber si pasionate de natural. Pana pe15 mai 2009, Spa Moments va propune sa testati serviciile Spa, intr-un cadru unic si intr-un interval de timp lejer. In fiecare zi serviciile achizitionate si consumate in intervalul orar 13.00 – 16.00 sunt purtatoarele unui discount de 51% fata de pretul de lista.

Pachetele Spring Spa Touch, pachete pentru fina corectie a celulitei proaspat instalata, intr-un timp scurt si intr-o formula soc de Primavara.

Simple Spa Touch este un program special ales pentru combaterea celulitei de gradul 1 si 2 si pentru tonifierea muschilor. Utilizarea enedermologiei, varf de gama dedicat exclusiv anticelulitei si remodelarii corporale in combinatie cu bioelectrsotimularea musculara, pachetul Simple Spa Touch este o abordare nedureroasa si fara semne a celei mai inestetice „boli ale unei femei”.

Pretul acestui pachet este 285 RON

Deep Spa Touch este un program special ales pentru combaterea celulitei de gradul 1 si 2 si pentru tonifierea muschilor. Imbinand in structura sa programul de vaccum, cel mai eficient instrument de lucru in combaterea celulitei si biolectrostimularea musculara, pachetul Deep Spa Touch propune o abordare a timpului prelungit de lucru in lupta impotriva „coajei de portocala”.

Pretul acestui pachet este: 350 RON

„Spa Touch for Him” este un program dedicat exclusiv barbatilor, ritual lansat de Spa Moments, in aceasta primavara. Programul cuprinde un set de sedinte special gandite pentru curatarea si hidratarea organismului de toxinele iernii, relaxarea corpului si tonifierea muschilor. Programul „Relaxare la Masculin” contine o sedinta „No-Tox”, o sedinta „Hidratare de Luxe, doua sedinte de masaj traditional de relaxare, doua sedinte de tonifiere „BioSport”, doua sedinte de masaj cu pietre calde si doua sedinte de sauna.

Pretul acestui pachet este: 660RON

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!