Spring in Provence by CELINE DION

De Unica.ro, pe

Imagineaza-ti Provence primavara…o adevarata calatorie magica pentru simturi. Caldura pe …
Spring in Provence by CELINE DIONImagineaza-ti Provence primavara… o adevarata calatorie magica pentru simturi. Caldura pe care o simti venind dinspre dealurile scaldate in lumina aurie. Cascadele de flori in culori minunate, care infloresc si te invita sa le impartasesti veselia. Provence o inspira pe Celine Dion in arta, in versurile ei, in viata personala – si in crearea noului ei parfum, in editie limitata.
Un parfum care te poarta catre tinutul senin al Provence, mangaiat de lumina calda a soarelui, pasiune si joie de vivre. Peisaje care iti taie rasuflarea, de la muntii semeti pana la apele marii, de un albastru profund. Acest parfum de primavara surprinde cel mai remarcabil buchet al regiunii Provence.

Spring in Provence este o compozitie floral-fructata cu accente fresh, in a carei sclipitoare nota de top se armonizeaza fructul pasiunii, bergamota si coriandrul, alintate de adierea calda a vantului. Notele dulci de caprifoi, floare de smochin si mimoza absoluta se impletesc cu aroma delicata a violetei, alcatuind incantatoare inima a parfumului. Magia senzatiilor este echilibrata de notele sublime de ambret si de aura pamanteasca a vetiverului imbracat in mosc, pentru a crea senzatia delicata si feminina a unei imbratisari tandre.

Sticluta lui Spring in Provence este transparenta si are un design contemporan si elegant. Puritatea sticlei scoate in evidenta culoarea parfumului, un verde pastel care aminteste de primavara in Provence. Imaginea imprimata pe cutie evoca perfect peisajul tipc din Provence, un deal inverzit cu maci de un rosu aprins si randuri de levantica.

Reclama pentru print este o imagine care o are pe Celine Dion in prim-plan, iar fundalul este un camp de levantica, simbol clasic al regiunii Provence. O raza primavaratica de soare patrunde printre ramurile copacilor si ii lumineaza chipul bronzat, inspirand o stare de seninatate si joie de vivre, la fel ca parfumul Spring in Provence.

Parfumul
Note de varf: fructul pasiunii, bergamota si coriandru.
Note de mijloc: caprifoi, floare de smochin, violeta si mimoza absoluta.
Note finale: ambret, mosc si vetiver.

Creat de Ilias Ermendis (Firmenich)

Design-ul sticlei: Ken Hurst
Design-ul ambalajului: Marc Rosen Associates

Agentie de publicitate: Badger & Partners
Fotograf: Alexi Lubomirsky

Gama
Eau de Toilette 30 ml 95 RON
Eau de Toilette 50 ml 118 RON
Natural Spray Deodorant, 75ml 37 RON

Disponibil: incepand cu luna aprilie 2009

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!