Sfatul designerilor pentru primăvară: poartă oversize!

De Geo Berciu pe
Chiar dacă la prima vedere piesele oversize par să indice un stil lejer, uşor neglijent, sfatul designerilor este aceea de a le aborda cu mult curaj, pentru că sunt nu numai must-have în această primăvară, dar ascund şi o femininitate debordantă.

Seducătoarea Miranda Kerr s-a lăsat cucerit de acest stil şi chiar dacă silueta ei i-ar permite să poarte orice piese, ea şi-a îndreptat atenţia spre un pulover oversize pe care l-a purtat peste o rochie mulată. Chic!

miranda-kerr-oversize

Întotdeauna Celine Dion a apărut la rubrica vedetelor bine îmbrăcate, dar modul în care a apărut pe străzile din Paris le-a înnebunit pe fashioniste. O ţinută aparent banală, pantaloni strech, cămaşă şi pantofi cu toc înalt, a fost transformată incredibil de asocierea cu un palton alb, mărime oversize.

celine-dion-oversize

Împreună cu sora ei, Mary-Kate, Ashley Olsen este un adevărat reper de stil pentru milioane de tinere. La curent cu ultimele tendinţe în modă, fashionista a adoptat pentru un eveniment monden o rochie oversize, de inspiraţie retro, pe care a accesorizat-o cu o poşetă vintage. Să mai spunem că ţinuta, semnată The Row, a întors toate capetele?

Ashley-Olsen-oversize

Alegerile vestimentare ale Victoriei Beckham devin modele pentru orice persoană care acordă o atenţie dosebită stilului. Aşa că nu este de mirare că apariţia ei într-o pereche de pantaloni supradimensionaţi şi o geantă oversize a stârnit admiraţia, iar ţinuta ei a fost comentată zile întregi pe site-urile de specialitate.

Victoria- Beckham-oversize

Stilul glam al Victoriei Beckham a fost vizibil şi într-un alt outfit, craeţie proprie. Conştientă de piesele care o avantajează, celebra fashionista a îmbrăcat o rochie oversize cu un volan supradimensionat, acessorizată minimalist cu o pereche de botine negre, foarte în trend şi ele îna cest sezon. Efectul? Rochia a dispărut în câteva zile din magazine…

Victoria- Beckham-oversize 1

 

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro