Cele mai sexy ţinute ale vedetelor

De Andra Pecingina, pe

Decupate, transparente, decoltate, ultrastrâmte sau închise cu ace de siguranţă, rochiile vedetelor sunt făcute pentru a capta privirile şi a ajunge pe prima pagină a tabloidelor.
Unica.ro îţi arată cele mai sexy ţinute ale celebrităţilor!

Rochia Versace purtată de Elizabeth Hurley la braţul lui Hugh Grant în 1994, la premiera filmului „Patru nunţi şi o înmormântare” i-a adus acestei actriţe instantaneu celebritate. După apariţia ei sexy rolurile au început să curgă pentru tânăra britanică şi cazul ei nu este singular.
Jennifer Lopez a fost dansatoare în trupa lui Janet Jackson şi cariera ei muzicală era destul de slab cotată. Dar apariţia în o altă creaţie sexy Versace i-a adus notorietate în anul 2000 şi asta a făcut ca vânzările la primul ei album „On the 6” să crească. Adevărul este că atunci când eşti iubita lui Puff Daddy nu poţi îmbrăca orice…

Zece ani mai târziu, Jennifer apare pe scenă de Revelion 2010 cu un costum tip body incredibil de strâmt şi semitransparent, poate pentru a nu pierde imaginea de divă sexy după căsătoria cu Marc Anthony şi naşterea celor doi copii.

Cher a făcut furori la premiile Oscar din 1986 cu o creaţie Bob Mackie decupată strategic şi completată cu o pălărie excentrică. Această imagine va rămâne în istorie datorită felului neobişnuit în care cântăreaţa americană a ales să îşi dezgolească formele.

O serie de alte starlet au ales o ţinuta ultrasexy pentru a fi în atenţia presei şi nu au dat greş: Rihanna, Lady Gaga, Blake Lively sau Katy Perry.

Vezi mai jos galeria noastră foto cu cele mai sexy ţinute ale vedetelor internaţionale!

Foto: Northfoto, Hepta, Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!