Secretele unei pieli frumoase, dezvăluite de natură

De Unica.ro, pe

Ne vine din ce în ce mai greu să găsim soluţii pentru o îngrijire sănătoasă. Şi nu e ca şi cum ne putem lipsi de ea: prea puţin timp pentru lucrurile care îţi plac…
… şi prea mult stres, prea puţin aer liber şi prea mult sedentarism. Asaltate de E-urile din alimentaţie sau coloranţii şi substanţele chimice nocive din produsele cosmetice, se întâmplă prea des să credem că nu există soluţia potrivită pentru noi.

Tocmai atunci când ne dorim un simţ al direcţiei sau al simplităţii suntem invariabil atraşi de întoarcerea la natural, mai ales atunci când vine vorba de grija pentru pielea noastră. Ceea ce acum devine deja un stil de viaţă – puterea ingredientelor naturale – a fost de fapt apreciat de-a lungul vremii de femei din întreaga lume.Există totuşi îngrijorarea că, dacă folosim produse bio, sunt toate şansele ca ele să fie un compromis la capitolele performanţă şi calitate.  

Secretele unei pieli frumoase, dezvăluite de natură Prin noua gamă pure&natural, NIVEA şi-a propus să ia numai ce-i mai bun din natură, creând produse revoluţionare de îngrijire a pielii care să răspundă nevoilor actuale ale femeii. Produsele conţin 95% ingrediente naturale ca uleiul de argan, uleiul de jojoba, muşeţelul, brusturele sau aloe vera, şi oferă garanţia unei eficienţe fără cusur.

Uleiul de argan este extrem de bogat în compuşi benefici pielii: acizi graşi esenţiali şi acizi linoleici (47%) (omega 6 si omega 9) şi Vitamina E (conţine de 3 ori mai multă vitamina E decat uleiul de măsline) care acţionează ca antioxidant. Prin aceşti compuşi uleiul de argan stimulează abilităţile de regenerare ale pielii noastre, protejând-o împotriva uscării şi agresiunilor exterioare care în mod normal o îmbătrânesc prematur.

Arganul este însă un ingredient atât de rar pe cât este preţios. Argania acoperea odată zone întinse din Africa de nord, însă acum se întinde pe o zonă restrânsă exclusiv în sud vestul Marocului, astfel intrând sub protecţia UNESCO. Pentru a înţelege mai bine valoarea arganului, pentru obţinerea unui litru de ulei sunt necesare 12 ore de lucru, şi 32 de kilograme de nuci.

Secretele unei pieli frumoase, dezvăluite de natură Proprietăţile brusturelui în ceea ce priveşte îngrijirea pielii sunt universal recunoscute. Ca antiseptic, are efecte remarcabile asupra suprafeţelor inflamate sau cu vânătăi sau oricărui tip de iritaţie a pielii sau scalpului.

Uleiul de jojoba are beneficii nepreţuite pentru îngrijirea zilnică a pielii. Este un hidratant excelent datorită bogăţiei de minerale, nutrienţilor naturali revitalizanţi, ingredientelor de îngrijire, provitaminei A şi vitaminei E. De aceea, este un remediu excelent împotriva încreţiturilor pielii, acneei sau ridurilor, scoate la suprafaţă celulele noi şi are virtuţi anti-bacteriene.

Extractele de Aloe Vera sunt cunoscute pentru proprietăţilor lor analgezice şi de reîntinerire a pielii. Gelul de aloe oferă hidratarea esenţială pielii, prevenind uscarea ei şi stimulând regenerarea celulară, prin bogăţia de vitamine, săruri minerale, aminoacizi şi enzime.

Muşeţelul este de altfel un aliat deosebit pentru pielea uscată şi sensibilă. Uleiurile esenţiale şi proprietăţile antioxidante ale plantei calmează pielea, eliminând cu succes iritaţiile şi roşeaţa.

Te invităm să descoperi combinaţiile inedite de ingrediente care intră în compoziţia produselor de îngrijire completă a pielii NIVEA pure&natural: cremă hidratantă de zi şi de noapte, cremă anti-rid pentru ten normal sau sensibil, loţiune de corp, cremă nutrtivă de mâini, deodorant, demachiant şi balsam de buze.

Pentru descrieri detaliate, vizitează www.academianaturii.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!