Machiaj de gală la Globurile de Aur 2010

De Andra Pecingina, pe

Pe lângă rochii în culori puternice, decoltee adânci şi pantofi cu tocuri ameţitoare, covorul roşu la Globurile de Aur ne aduce şi tendinţele în machiaj şi coafură! Iată şi care au fost …
… cele mai interesante look-uri alese de vedete pentru Globurile de Aur 2010!

O mică picanterie din culise… coafura „coiffe” aleasă de Marion Cotillard a fost realizată folosind agrafe Chopard în valoare de 150.000 de dolari!

Vedetele au ales coafuri moderne, create să arate uşor neglijent, dar foarte rafinate – Sandra Bullock, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Marion Cotillard sau Kate Winslet, dar şi unele cu aer uşor retro – Penelope Cruz, Chloe Sevigny, Diane Kruger au optat pentru bucle mari în stilul anilor ’40.

Machiaj de gală la Globurile de Aur 2010
Tendinţele de machiaj pe care le-am putut observa în rândul vedetelor prezente la gala premiilor Golden Globes au fost două: buzele în nuanţe de roz pal, nu roşu, şi ochii bine conturaţi folosind eyeliner. 

Olivia Wilde a ales un machiaj „smokey eyes„, punând accent pe forma alungită a ochilor săi.

Deşi este inspirat din machiajul anilor ’60, stilul purtat de actriţa din „House” este unul incredibil de modern şi sexy, potrivit cu rochia Gucci cu broderie metalică.

Machiaj de gală la Globurile de Aur 2010Kate Winslet este pe lista noastră cu cel mai bine îmbrăcate vedete la Globurile de Aur şi acum o putem include şi pe lista look-urilor excepţionale.

Machiajul simplu şi elegant ales de Kate presupune un eyeliner albastru închis în locul celui clasic negru, pentru a pune în valoare ochii verzi şi un ruj în tonuri de roz mat.

Machiajul purtat de Kate Hudson m-a cucerit de la prima privire, ochii minunat conturaţi cu eyeliner, fard de pleoape cu irizaţii şi gene false care pot opri traficul literalmente.

Machiaj de gală la Globurile de Aur 2010Ceea ce surprinde mereu la imaginea franţuzoaicei Marion Cotillard este faptul că ştie exact cum să profite la maxim de frumuseţea ochilor ei.

Pentru seara Globurilor de Aur a decis să lase faţa la vedere cu o coafură înaltă şi să accentueze ochii folosind eyeliner albastru într-un stil sexy şi smokey.

Machiaj de gală la Globurile de Aur 2010Jennifer Garner este obişnuită cu rigorile unei gale de premiere, unde ochii întregii lumi sunt asupra participanţilor, prin lentilele fotografilor şi cameramanilor, aşa încât adoptă mereu un look aproape de perfecţiune.

De data aceasta ea ne uimeşte cu păr coafat cu volum, ochi bine conturaţi, un ruj roz pal şi bijuteriile care potenţează puterea de expresie a ochilor.

Vezi şi cele mai frumoase rochii ale vedetelor la Globurile de Aur 2010! Vezi şi cel mai prost îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2010!

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!