Cerceii „ear cuff”, accesoriile verii. Uite cum să îi porţi

De Erika Chivu pe

Cerceii „ear cuff” se află printre trendurile preferate ale vedetelor în materie de accesorii. Ii poţi purta şi tu vara asta, dacă te inspiri din stilul lor.
Cerceii de tip „ear cuff” se prind pe partea superioară a urechii, pe cartilaj, şi nu pe lobul urechii, unde stau cerceii obişnuiţi. Nu este neapărat nevoie să-ţi faci pierce-uri pe cartilajul urechii. Îţi trebuie doar cerceii potriviţi şi ai obţinut pe loc un look foarte cool.
Dacă acum ceva timp îi întâlneam mai mult în ţinutele rock-punk, acum cerceii „ear cuff” sunt purtaţi de vedete chiar şi la rochiile de seară pentru a obţine un look cool şi modern.
Cerceii "ear cuff", accesoriile verii. Uite cum să îi porţi
Diane Kruger îmbrăţişează toate trendurile noi, aşa că nu ne miră să o vedem pe covorul roşu cu ear cuffs, dar chiar şi cuminţica Ema Watson poartă acest tip de cercei cu ţinute elegante de seară, ceea ce înseamnă că ţi se potrivesc şi ţie, chiar dacă ai un stil feminin şi clasic.
Există mai multe tipuri de ear cuffs pe care le poţi asorta la ţinutele tale: cercei individuali care se prind fiecare în parte de cartilajul urechii sau sau un singur cercel mare şi rigid care se prinde pe lob.
ear cuff

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro