Ceasul – cum şi unde să îl porţi

De Revista Unica pe

Potriviţi-vă ceasurile! La semnalul următor va fi ora… ora de fashion
Ceasul este, poate, cel mai versatil dintre accesorii. Deşi iniţal doar un simplu instrument de „citire“ a timpului, ceasul a devenit o veritabilă bijuterie high-tech, având pe lângă multitudinea de funcţii sofisticate şi un rol estetic important. Ca orice fashion-item care se respectă, ceasul trebuie „setat“ în funcţie de sezon. Ce-a ajuns, la timp, în tendinţe sezonul acesta? Se poartă supradimensionările. Nu trebuie să-ţi lipsească ceasul XXL, urban-chic. În materie de ceasuri, se poartă finisajele de excepţie cu accente rafinate, cum ar fi pietrele Swarovski încrustate în cadran, decoraţiile de maximă fineţe ale curelelor sau mecanismul de funcţionare la vedere.

Cum şi unde să îl porţi

La Fix în orice context şi cu orice ocazie. Secretul este să-ţi alegi un ceas în trend, de efect, care îţi completează perfect ţinuta. Indiferent de momentul zilei şi de situaţie, pentru o ieşire cu prietenele, pentru o întâlnire de afaceri, această piesă se face şi te face remarcată. Cât e ceasul? E timpul să ne punem la punct ţinutele.
Efectul ceasului în cazul ţinutei office: în primul rând, vei fi mereu punctuală. Alege un model high-tech cu brăţară din zale de oţel şi finisaje cu stil. Nu uita nici de celelalte accesorii: geanta XXL, în care să-ţi încapă şi utilul şi plăcutul, pantofii clasici şi eleganţi şi mici accente de feminitate: o broşă sau un colier. Marchează-ţi talia cu o curea lată care să-ţi evidenţieze silueta.
Ceasul de efect pentru party are formă rectangulară, curea textilă şi cadran decorat cu pietre. Uită de brăţări, este de ajuns un colier care să-ţi marcheze decolteul.  Poartă-l cu o rochie senzuală şi fluidă, cu talie înaltă, în stilul drapajelor greceşti,  geantă-plic minimalistă şi botine glam. Îţi propunem combinaţia fucsia-auriu. Elegantă, rafinată, unică!
Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro