Ce să nu porţi la o întâlnire romantică

De Andra Pecingina pe

Trebuie să recunoşti că de cele mai multe ori te îmbraci pentru a impresiona alte femei cu stilul tău şi nu pentru a impresiona bărbaţii! De felul în care te îmbraci depinde …

… cum va decurge o întâlnire romantică, de aceea venim în ajutorul tău cu o listă de piese pe care NU trebuie să le îmbraci!

Nu se poate să nu ne întrebăm dacă cumva am pierdut în timp capacitatea de a ne îmbrăca simplu şi sexy. Oare toate personajele feminine din filme şi seriale ne-au indus ideea că trebuie să marşăm mereu pe o ţinută ultrastilată?

Oricine îţi poate spune că bărbaţii, oricât de inteligenţi şi moderni ar fi ei, preferă să nu aibă de a face prea mult cu moda. Dacă te aştepţi să recunoască designerii sau mărcile şi să te aprecieze pentru asta vei fi dezamăgită. Bărbaţii sunt sensibili la detalii şi la felul în care detaliile ţinutei tale îi atrag atenţia.

O iubim pe Carrie Bradshaw pentru felul în care potriveşte piese de designer cu altele no-name şi reuşeşte să fie mereu sexy, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi copiem ţinutele mult prea elaborate. Regula de bază la o întâlnire romantică este „less is more”!

NU te îmbrăca prea simplu.
Primul sfat de pe lista noastră este să îţi dai silinţa, un bărbat nu se cucereşte la prima întâlnire în jeanşi şi un t-shirt. Crede-ne când îţi spunem că a petrecut şi el ceva timp în faţa oglinzii alegând cămaşa perfectă şi se va simţi jignit dacă apari îmbrăcată foarte casual.

NU purta rochii prea scurte, prea transparente sau prea decupate. Senzualitatea afişată în ţinută este cu dus şi cu întors, bărbaţii adoră să creadă că ajung cu tine în pat, dar următorul lor gând este că eşti genul de femeie promiscuă pe care nu o caută pentru o relaţie. Încearcă să nu alegi o ţinută stereotip a femeii sexy şi dezirabile, suntem sigure că poţi crea o imagine mult mai elegantă. Dezvăluie exact ce trăsătură consideri tu că te avantajează: picioarele, umerii sau decolteul etc.
Ce să nu porţi la o întâlnire romantică
NU alege stilul office. Poate că lucrezi într-un domeniu care presupune un cod vestimentar strict, dar asta nu înseamnă că poţi merge într-un costum office la o întâlnire romantică! Un deux-pieces în stil masculin pe care trebuie să îl porţi la birou sau la întâlnirile de afaceri poate fi uşor adaptat pentru întâlnirile romantice.

Alege o bluză feminină şi sexy din mătase pe care să o etalezi după ce renunţi la sacou seara şi accesorizează totul cu pantofi înalţi şi sexy şi bijuterii. Îţi recomandăm chiar un top fără bretele care să contrasteze cu liniile masculine ale pantalonului purtat.

Costumul feminin cu fustă este des purtat de femeile din sfera business sau bancară şi de asemenea o alegere foarte bună pentru o întâlnire romantică. Reţine că trebuie să ai în garderobă un astfel de deux-pieces, preferabil alb sau într-o culoare puternică şi feminină. Cu pantofii şi dresurile potrivite, plus accesorii elegante, costumul cu fustă creion strânsă pe corp devine ţinuta perfectă pentru o întâlnire.
Ce să nu porţi la o întâlnire romantică

NU exagera cu imprimeurile puternice
Bărbaţii nu au acelaşi simţ pentru asocierile de culori şi forme. Unde tu vezi un model frumos ei vor vedea ceva dificil de privit. Imprimeurile mult prea grafice nu sunt o idee bună pentru întâlnirile cu bărbaţii. Mergi pe imprimeuri florale mici, dar rafinate sau pe imprimeuri artistice: pete de culoare pe un fond alb sau negru.
Ce să nu porţi la o întâlnire romantică

NU purta cele mai extravagante încălţări pe care le ai în dulap. Tocurile foarte înalte sunt într-adevăr foarte sexy, dar dacă exagerezi şi modelul este extrem de inconfortabil disconfortul se va vedea pe faţa ta. Presupun că preferi să te poţi mişca liber pentru a flirta şi a dansa cu el. George Bernard Shaw descria dansul ca „expresia verticală a dorinţei la orizontală”, aşa că trebuie să te simţi în largul tău pentru a impresiona cu stilul de dans preferat.

Pont: bărbaţii sunt fascinaţi de pantofii clasici cu toc stiletto şi baretă în jurul gleznei, dacă se poate din piele lăcuită.
Ce să nu porţi la o întâlnire romantică

Alte lucruri pe care să le eviţi:

–    Şlapi, tenişi sau Uggs, dacă ai peste 20 de ani.
–    Jeans skinny cu balerini, dacă ai sub 1,70 cm.
–    Pantaloni harem, dresurile colorate şi pălăriile extravagante.

–    Colierele declarative care ascund decolteul, alege în schimb o pereche de cercei candelabru care îţi ating gâtul acolo unde ar dori el să te atingă.

–    Coafurile elaborate, părul trebuie să fie liber şi curat, să aibă un miros natural seducător alături de o picătură din parfumul tău preferat.

–    Parfumul excesiv, el trebuie să simtă parfumul doar când vine mai aproape de tine, ca o formă de „recompensă” seducătoare!

Vezi şi ce fel de machiaj să eviţi pentru ca întâlnirea ta romantică să fie un succes! Vezi şi cinci ţinute sexy pentru o seară în club!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro