Ce accesorii să porţi ca să pari mai slabă

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 13:37

Ştiai că accesoriile bine alese te pot face să pari mai slabă? Vezi ce curele, genţi şi coliere să porţi ca să arăţi mai subţire şi mai înaltă!
La fel ca şi hainele, accesoriile pe care le porţi îţi pot îmbunătăţi look-ul sau îl pot distruge complet. Dacă eşti plinuţă, o curea prost aleasă îţi poate scoate în evidenţă defectele, pe când una potrivită le poate masca foarte bine. E valabil şi pentru coliere, genţi sau pantofi.
Iată care sunt accesoriile pe care trebuie să le porţi ca să pari mai slabă.
1. O curea lată
O curea lată cam de 10 centimetri îţi subliniază talia şi o face să pară mai îngustă, mai ales dacă e o curea închisă la culoare. Iar dacă ai genul de conformaţie „fără talie”, cureaua lată este cu atât mai importantă pentru a crea acel look feminin de clepsidră.
În schimb, trebuie să eviţi curelele foarte înguste, care te fac să pari şi mai plinuţă în zona abdomenului.
2. Un colier lung
Un colier lung, care trece de sâni, crează o linie verticală ce alungeşte silueta şi o face să pară mai subţire.
De evitat sunt colierele la baza gâtului, de mari dimensiuni. Chiar dacă se poartă colierele statement nu ţi se potrivesc dacă eşti plinuţă.
Ce accesorii să porţi ca să pari mai slabă
3. O geantă înaltă
Ca să pari mai slabă ai nevoie de o geantă înaltă şi îngustă, cu un design simplu. Genţile mari şi încăpătoare sunt practice, dar nu ţi se potrivesc. Trebuie să eviţie neapărat modelele supradimensionate, late şi bogat decorate.
Ce accesorii să porţi ca să pari mai slabă
Geantă neagră, Made in Italia, 398,99 lei. Geantă Burgundy Sophie HandBags, 549,99 lei
4. O eşarfă îngustă
Dacă vrei să pari mai slabă, eşarfele tale trebuie să fie înguste şi delicate. Lasă capetele să atârne pe lângă corp pentru că, din nou, liniile verticale vor de impresia de siluetă subţire. Evită eşarfele şi fularele groase, iar dacă porţi aşa ceva, nu le înfăşura complet în jurul gâtului.
cindy crawford
5. Cercei lungi
Cerceii lungi şi delicaţi ţi se potrivesc dacă ai faţa rotundă şi obraji „pufoşi”. Evită cerceii rotunzi şi mari cu şurub pentru că te vor face să pari şi mai plinuţă.
kelly osbourne

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!