4 greșeli pe care femeile plinuțe le fac în vestimentație

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 25 august 2015, 09:13
Nu trebuie să ai o siluetă perfecta ca să arăți bine, ci este important să știi cum să te îmbraci. Vezi cele mai commune greșeli vestimentare pe care le fac vara femeile plinuțe.

Își ascund corpul

Știm că rochiile lungi și largi par o metodă bună de a-ți ascunde imperfecțiunile, dar este una dintre cele mai comune greșeli pe care le fac femeile plinuțe. Încearcă să fii mai încrezătoare în formele tale și poartă haine care îți scot în evidență părțile frumoase.

Nu îşi știu forma corpului

Când îți alegi hainele, este foarte important să știi ce formă are corpul tău. Nu toate siluetele plinuțe arată la fel, așa că este important să te cunoști și să știi ce ți potrivește, potrivit plus-size-guide.com.

Nu poartă culori!

Femeile plinuțe nu prea vor să poarte culori aprinse și își petrec vara în haine negre sau închise la culoare. Negrul este o culoare frumoasă, însă poate fi plictisitoare. Învață să te joci cu nuanțele aprinse și să le folosești în avantajul tău. Poartă culori deschis în partea asupra căreia vrei să atragi atenția și culori închise în zona pe care vrei să o ascunzi.

Fac cumpărături foarte rar!

Dacă mergi la cumpărături o data la câțiva ani, nu este de mirare că ținutele tale sunt plictisitoare. Adaugă piese noi și în tendințe cât poți de des și nu ezita să le porți.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!