Idei de coafuri şi tunsori de la fashionistele de pe Instagram

După ideile de manichiură şi cele de ţinute pentru femeile grăsuţe, azi ne-am inspirat din nou de pe Instagram, mai exact de la celebrele fashioniste care au făcut din postările lor pe această reţea de socializare un adevărat mod de viaţă.

Iată, aşadar, care sunt coafurile şi tunsorile care ne-au plăcut cel mai mult pe Instagram!

Ne-a plăcut foarte mult această coafură de vară, realizată doar cu ajutorul unui şiret colorat, care poate fi purtată cu uşurinţă atât la ţinute casual, cât şi la ţinute elegante. Totuşi, dacă vrei să o porţi la o ocazie specială, îţi recomandăm să înlocuieşti şiretul cu o panglică elegantă, neagră sau poate aurie.

A photo posted by Sarah Potempa (@sarahpotempa) on

Această coafură de inspiraţie retro ne-a atras atenţia prin simplitatea ei. Merită încercată dacă ai părul lung şi nu mai ştii cum să îl porţi prins!

A photo posted by KayleyMelissa (@kayleymelissa) on

Foarte mult ne-a plăcut şi această împletitură realizată pe un păr vopsit în stil ombre. Rezultatul este foarte cool!

Tunsoarea de mai jos se adresează persoanelor cu adevărat îndrăzneţe şi nonconformiste. Nu orice femeie ar avea curaj să se tundă şi să se vopsească aşa, însă tocmai acest stil nonşalant ne-a plăcut şi am vrut să te inspirăm puţin şi pe tine.

La polul opus, acest coc elegant, foarte feminin, poate fi o alegere inspirată pentru orice eveniment important din viaţa ta. Ne-a plăcut foarte mult şi îţi recomandăm să încerci o astfel de coafură dacă ai părul mediu spre lung!

Vara aceasta împletiturile sunt tendinţa numărul 1 în materie de hair-styling, aşa că încearcă şi tu o astfel de coafură pentru un look romantic, boem, delicat!

Iar dacă vrei să-ţi vopseşti părul, dar nu ştii ce nuanţă să alegi, fashionistele de pe Instagram au pornit parcă o revoluţie dedicată părului în nuanţe curcubeu. Sigur să nu oricine poate purta un astfel de look, dar dacă vrei să ieşi în evidenţă sau simţi că te reprezintă, go for it!

Foto: femeie stylish/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe
Vă recomandăm: