Poziţii sexuale pe fugă în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:52

Leu

„Gustarea de la miezul nopţii” este o poziţie numai bună de executat în bucătărie, sau oriunde există un blat la o înălţime medie. Femeia stă cu fundul pe blat şi cu picioarele pe umerii bărbatului, sprijinită în coate.

Fecioară

„Vulturul cu aripi deschise” nu este o poziţie pentru timide. Fecioarele se vor bucura de această poziţie numai bună pentru o partidă scurtă şi intensă. Femeia stă pe marginea unei canapele, scaun mai înalt sau a patului, cu picioarele foarte depărtate. Bărbatul vine din faţă, în picioare şi se bucură de privelişte.

Balanţă

„Un, doi, trei, la perete stop” este o poziţie simplă şi eficientă. Femeia se sprijină de un perete cu ambele picioare uşor depărtate, iar bărbatul vine din faţă, o ridică de partea din spate a coapselor şi o „ţintuieşte” la perete. Instinctul primar este simţit din plin şi plăcerea maximă este atinsă repede.

Scorpion

„Pitonul” este poziţia cea mai potrivită pentru un scorpion care vrea să se distreze rapid. Bărbatul stă întins drept pe spate, iar femeia se urcă deasupra şi se lungeşte peste el, susţinută în braţe. Cea mai tare parte la această poziţie pentru partide rapide este că vă atingeţi foarte mult şi clitorisul tău este stimulat tot timpul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!