Numerologie în cuplu: Care e numărul relaţiei voastre şi ce spune despre voi

De Amelia Matei pe

Cifra 4
Trebuie să colaboraţi pe toate planurile şi să va gpsiţi tot timpul proiecte noi în care să vă implicaţi împreună. Plictiseala este inamicul vostru cel mai important. Trebuie că vă stabiliţi scopuri comune în care să credeţi să pe care să le atingeţi împreună. Dacă respectaţi această regulă aveţi mai şanse de succes.
Cifra 5
Trebuie să învăţaţi cum să vă controlaţi şi să vă canalizaţi pasiunea. Vă este greu să păstraţi un echilibru în relaţia voastră pentru că există prea multă înflăcărare uneori, iar alteori prea multă plicitiseală. Odată ce se stinge focul pasiunii de început riscaţi să vă treziţi doi străini.
Numerologie: ce spune despre tine numărul erotic
Cifra 6
Fiecare din voi trebuie să înveţe cum să-şi sume responsabilitatea pentru acţiunile şi cuvintele sale. Amndoi tindeţi să daţi vina pe celălalt atunci când lucrurile merg prost. În loc să căutaţi vinovaţi, mai corect este să stabiliţi care e problema şi să căutaţi metode de a o rezolva. Învăţaţi să vă cereţi scuze.
Cifra 7
Trebuie să colaboraţi la nivel spiritual şi să colaboraţi mai bine. Sunteţi amândoi secretuoşi şi nu vă place să vorbiţi despre ceea ce simţiţi. Ca să aveţi o relaţie lungă şi armonioasă, aveţi nevoie de curajul de a spune lucrurilor pe nume, fie că e vorba de propriile sentimente, de defectele celuilalt sau de planurile de viitor.
Cifra 8
Adesea vă simţiţi traşi în mai multe direcţii şi nu vă mai rămâne timp pentru relaţia voastră. În timp vă puteţi îndepărta destul de mult, devenind doi străini fără nimic în comun. Căutaţi să găsiţi mereu punte comune şi să petreceţi mai mult timp în doi. Numai aşa veţi avea o relaţie lungă şi fericită.
Cifra 9
Sunteţi amândoi generoşi, dar mult cu alţii şi mai puţin cu partenerul. Vă doriţi să ajutaţi, ceea ce este lăudabil, dar nu trebuie să uitaţi de voi şi de viitorul vostru. Implicaţi-vă împreună în acţiunile caritabile ca să puteţi petrece mai mult timp în doi şi din când în când luaţi o pauză de la tot.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2