Numerologie: Calculează-i Dorinţa Sufletului şi vezi ce vrea într-o relaţie

De Amelia Matei pe

5
Libertatea, aventură, noutate, spontaneitate… asta e ce îşi doreşte el de la viaţă şi de la relaţiile de cuplu. Vrea o iubită la fel de energică, gata mereu de acţiune şi care trăieşte cu intensitate clipa. Nu-i place să-şi facă griji pentru viitor sau planuri pe termen prea lung. Nu îi plac femeile anxioase, precaute, care nu fac nicio mişcare fără să gândească îndelung. E adevărat că uneori e prea neliniştit, prea nerăbdător, dar alături de el nu te vei plictisi niciodată.
Horoscop: Ce personaj sexy din film eşti în funcţie de zodie
6
Este un familist convins. Familia şi casa sunt pe primul loc pentru el şi are nevoie de o femeie cu aceleaşi valori. Trebuie să-i arăţi că el este centrul universului tău, să-l consulţi în orice decizie, să petreci cât mai mult timp cu el. Are nevoie de prietenie, complicitate, comunicare şi armonie. Detestă cearta, bârfa, agitaţia permanentă. Este cam nesigur pe el, aşa că trebuie să-l sprijini şi să-l sfătuieşti în mai toate domeniile vieţii, fără să-l cerţi sau să-l critici. Are nevoie de o femeie blândă şi sensibilă.
7
Este un introvertit şi un singuratic, dar asta nu înseamnă că nu are nevoie de dragoste. Poate e cam greu să-l înţelegi, având în vedere că acum te cheamă lângă el, acum te alungă… Dar trebuie să înţelegi că aşa e el şi să nu te simţi jignită. Este un visător şi îi place să facă planuri, chiar dacă ştie că nu le va pune niciodată în practică. Nu ezita să visezi alături de el pentru că asta o să vă apropie. Este un bărbat timid şi trebuie să fii lângă el în situaţiile când e nevoit să stea în mijlocul oamenilor.
8
Puterea, succesul, statutul social sunt mai importante pentru el decât orice. Asta nu îneamnă că nu te iubeşte, dar trebuie să te obişnuieşti cu gândul că uneori te va neglija în favoarea muncii sale. Are nevoie de o femeie care să-l înţeleagă pentru că nu îi place să fie criticat. Şi acasă, ca şi la serviciu, este un lider înnăscut şi mereu are de dat indicaţii sau sfaturi. Atitudinea lui nu este uşor de suportat, iar femeia de lângă el trebuie să ştie cum să se comporte. Cel mai bine e să spui ca el şi să faci ca tine, ţinând cont că nu trebuie să pui la suflet toate criticile lui.
9
Un suflet sensibil şi darnic, acest bărbat are nevoie de prietenie, afecţiune, dragoste, tandreţe. Se implică într-o relaţie cu tot sufletul şi dă tot ce are, atât iubitei, cât şi prietenilor sau chiar necunoscuşilor dacă el consideră că au nevoie de ajutor. Femeile pot profita uşor de el, aşa că pentru a fi fericit are nevoie de o parteneră care să-i răspundă cu aceeaşi monedă, să-i ofere la fel de multă dragoste şi atenţie. Este foarte sensibil şi conflictele îl supără foarte tare.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2