Trend alert: rochia roșie. Cum o poartă vedetele

De Consuela Stratulat, pe
Rochia roșie este una dintre acele piese care nu se demodează niciodată, dar în ultima vreme apare tot mai des pe covorul roșu. Învață de la vedete cum să o porți.

Indiferent că ești la un eveniment sau pe stradă, nu ai cum să treci neobservată într-o rochie roșie. Psihologii vorbesc chiar de „efectul rochiei roșii”: de câte ori porți o astfel de piesă vestimentară ajungi în centrul atenției. Când porți rochia roșie, trebuie să nu uiți că încrederea și atitudinea sunt mai importante chiar decât accesoriile. Fii încrezătoare și stăpână pe tine și vei emana senzualitate. Dacă nu îți place atenția, însă, nu este recomandat să porți o astfel de rochie.

Când alegi o rochie roșie, optează pentru un model cât mai simplu. Evită rochiile roșii foarte scurte și cu decolteu, pentru că vei arăta vulgar. Ia exemplul vedetelor, care aleg rochii lungi sau trei sferturi, care dezvăluie cât mai puțină piele.

Când porți o astfel de piesă, accesoriile trebuie să fie cât mai simple. În caz contrar, vei părea prea încărcată. Vezi în galeria foto cum poartă vedetele rochia roșie.

Trend alert: rochia roșie. Cum o poartă vedetele

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!