Hot trend: rochiile fără lenjerie intimă

De Geo Berciu pe
Controversat, dar extrem de sexy aşa se anunţă noul trend de la Hollywood, care le provoacă pe vedete să renunţe la lenjerie intimă atunci când poartă rochii riscante. Hot!

Modelul brazilian Alessandra Ambrosio a apărut la ACRIA Holiday Dinner într-o rochie creată de Alexandre Vauthier care pur şi simplu le-a tăiat bărbaţilor. Şi aceasta s-a datorat nu numai despicăturii generoase care îi lăsa la vedere picioarele interminabile, ci şi faptului că toţi au rămas cu întrebarea: purta sau nu lenjerie intimă.

alessandra-ambrosio-fara-lenjerie

Modelul Anja Rubik a dat dovadă şi de mai multă îndrăzneală pe covorul roşu la Gala Met. Rochia, semnată de Anthony Vaccarello, a oferit privirii cu mult mai mult decât ar fi îndrăznit să spere unii. Ţinuta, concepută doar pentru „poză” pe covorul roşu, nu a lăsat loc nici unui dubiu: modelul nu purta nimic pe sub.

anja-rubik-fara-lenjerie

Chiar dacă Karlie Kloss nu se dovedeşte mereu inspirată în alegerea ţinutelor, acest outfit sexy, creat de Azzedine Alaia, asociat cu bijuterii Chopard, a fost apreciat de toţi cei prezenţi, ba chiar a primit aprecieri şi din partea criticilor de modă pentru curaj.

karlie-kloss-fara-lenjerie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2