Giani Kiriță, despre Vladimir Drăghia: “Să îl ierte Dumnezeu”

Recent întors în țară, după eliminarea din competiția Exatlon, Giani Kiriță a povestit despre scandalul pe care l-a avut cu Vladimir Drăghia și a dezvăluit care este relația dintre cei doi în prezent.

Ne amintim că Giani Kiriță și Vladimir Drăghia s-au certat la cuțite și erau la un pas de a se bate în luna februarie a acestui an, în timp ce se aflau la Exatlon. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure atunci, conform surselor din anturaj, Drăghia făcându-l țigan pe Giani, iar acesta din urmă acuzându-l pe Vladimir că este mitocan și încrezut. Giani Kiriță și Vladimir Drăghia sunt la a treia competiție împreună, după ce au participat la ”Şerifi de România” și ”Spash! Vedete la apă!”, iar scandalul dintre cei doi a fost inițiat de la început, cu alte cuvinte are în spate 3 ani de foc mocnit, și a fost întreținut până în prezent. Ba mai mult, Vladimir Drăghia declara la un moment dat că Giani Kiriță l-a căutat prin București să-l bată.

Invitat la Kanal D, Giani Kiriță a vorbit despre conflictul cu Vladimir Drăghia și, pe lângă faptul că a spus că îl vede favorit în finala Exatlon, acesta a declarat că este dispus să îngroape secura războiului: “Toată lumea știe că eram certat cu Vladimir. La Teo în emisiune, când Teo mi-a zis că poate îl iert pe Vladimir, am zis să îl ierte Dumezeu pe Vladimir, nu eu. Dar totul acolo, competiția, greul, m-au făcut să fiu mai calm și mai matur. Să fim prieteni, nu dușmani, că trebuie să îi batem pe ceilalți.” – a declarat Giani Kiriță la emisiunea Wowbizz.

Citește și – Kamara își dă în judecată amanta. Mădălina l-a acuzat de violență fizică

Citește și – Radu Vâlcan și Dan Bordeianu. Surprinzător, dar s-au fotografiat împreună

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: