Tipuri de coafuri pe care bărbații le găsesc irezistibile

De Adina Radu, pe

Femeile devin destul de ușor dependente de anumite tunsori și coafuri. De la tunsoarea lui Jennifer Aniston, la părul periuță sau părul curcubeu, femeile își schimbă coafura, tunsoarea sau culoarea mai des decât își schimbă bărbații șosetele. Bărbații câteodată sunt șocați, alteori atrași de aceste schimbări.

Breton lung dat într-o parte

E una din coafurile ce atrag bărbații datorită misterului pe care îl dau feței. Aceste efect se obține foarte ușor cu o perie sau o placă de păr.

Bucle lejere

Buclele de plajă sunt preferatele bărbaților deoarece arată natural, de parcă aceea femeie tocmai s-a trezit în patul lor. Poți obține bucle lejere cu un drot sau cu placa de păr.

Coada de cal

O coadă de cal plasată mai sus arată gâtul și umerii, părți extrem de sexy ala corpului tău. În plus, te face să arați extrem de natural, de parcă te-ai fi întors de la alergarea de dimineață. Încearcă să îți prinzi părul cu un elastic și să fixezi coada de păr cu ajutorul unei agrafe.

Bretonul retro

Este acel breton a la Brigitte Bardot, lung și ușor ciufulit. În viziunea bărbaților, acest look este cute și aduce a bibliotecară sexy.

Cocul ciufulit

Știi atunci când te trezești dimineața și îți prinzi părul într-un coc repezit? Este coafura perfectă în ochiul bărbaților. Un coc ciufulit și arăți ca un supermanechin pentru un bărbat. Naturalețea este cea mai sexy trăsătură a unei femei.

Păr drept și lucios

Părul drept alungește chipul și strălucirea lui te face mai feminină. Bărbații văd acest look ca fiind irezistibil. Un păr drept se obține cu un ser anticăldură și o placă de păr.

Împletiturile

Un bărbat ce adoră stilul hippy va adora o femeie care își împletește părul. Părul împletit aduce a zeiță romană.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!