Foto: 4 coafuri de efect pe care le faci în mai puţin de 5 minute

De Erika Chivu pe

Te-ai plictisit să-ţi porţi părul la fel în fiecare zi? Iată 4 coafuri inspirate de vedete care se potrivesc oricărui tip de păr şi care se realizează în maxim cinci minute.

Coafuri accesorizate

Coafui banale ca cea a lui Isabel Lucas sau Paris Hilton se transformă complet dacă adaugi o bentiţă subţire sau lată purtată pe frunte.
Dacă nu ai ţinuta potrivită pentru această coafură hippie, ridică bentiţa mai sus lăsând bretonul afară, ca Rachel Zoe. Dacă vrei o coafură fără breton, dar cu mult volum, ca a Oliviei Wilde, tapează părul de pe creştet şi aplică un fixativ.
Vezi şi alte coafuri cu bentiţă!
Coafuri cu accesoriu

Cocul simplu

Sunt atâtea opţiuni încât nu se poate să nu găseşti ceva potrivit părului tău. Dacă ai un păr rebel, încearcă un coc dezordonat şi înalt, ca al lui Katie Holmes. Pentru un look mai elegant, netezeşte firele rebele cu ceară şi adaugă o bentiţă subţire, aşa cum a făcut Hailee Steinfeld.
Dacă ai părul scurt, un coc înalt e mai greu de obţinut, dar îţi poţi face unul la ceafă, ca Rooney Mara. Ea poartă cărare pe o parte şi părul bine netezit. Cocul romantic al lui Kendall Jenner ţi se potriveşte dacă ai părul lung şi uşor ondulat.
Coafuri cu coc
Vezi şi alte coafuri în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2