Oana Turcu scapă de celulită cu tratament șoc cald-rece

De pe

Oana Turcu este conștientă că orice femeie își dorește să arate cât mai bine la plajă în sezonul estival, iar una din marile probleme o reprezintă celulita.
Soția lui Cristi Brancu susține că a găsit o metodă eficientă care o ajută să scape de aspectul de coajă de portocală în timp scurt. Este vorba de un tratament cu diverse împachetări și masaje, care alternează temperatura ridicată cu cea scăzută, mai exact tratamentul temo-crio.
“La un an de la venirea pe lume a băiețelului meu, silueta mea și tonusul pielii mele sunt cele ale unei femei care alege să muncească până la epuizare, dar care se îngrijește în limita timpului și nu face caz de existența celulitei. Există însă multe femei care o urăsc pentru că le strică imaginea”, declară Oana Turcu.
Ea susține că are o soluție eficientă și rapidă, constând în combinația tratamentului termo și cel crio, mai exact alternarea împachetărilor și masajelor calde cu cele reci.
Spre exemplu, dimineata, e indicat un masaj energic cu crema biogheață în zonele cu celulită, iar seara un masaj cu balsam de rozmarin. Totul este urmat de un tratament alternativ.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro