Nu uita de crema cu FPS la plajă! Vezi ce găsești în magazine

De Sandra S. pe

Vara aproape și-a intrat în drepturi, iar crema de plajă trebuia să facă parte din arsenalul tău încă de la sfârșitul iernii. Dacă n-ai apucat încă să-ți achiziționezi un produs atât de necesar sănătății pielii, îți spunem noi ce găsești în magazine!

Creme cu FPS pentru față

Pentru că razele solare sunt atât de puternice pe timp de vară, ai nevoie de protecție FPS 50 pentru ten, ca să întârzii cât mai mult posibil îmbătrânirea acestuia.
Dacă ai pielea predispusă la alergii solare, atunci ai nevoie de o cremă cu factor de protecție 50 pentru ten, dar și umbră ca să fii sigură că tenul rămâne intact pe toată perioada vacanței. Poți încerca Gerovital Sun Cream anti-îmbătrânire, pe care o poți găsi în farmacii la prețuri plecând de la 23 de lei.
Nu uita de crema cu FPS la plajă! Vezi ce găsești în magazine
În cazul în care nu cauți o cremă anti-îmbătrânire, ci vrei să beneficiezi doar de factorul de protecție solară, poți alege crema Nivea Sun FPS 50. În magazine pleacă de la prețul de 45 de lei.
Și Vichy a pregătit pentru tine o gamă specială pentru protecția împotriva razelor solare dăunătoare – la prețuri plecând de la 38 de lei, poți încerca Capital Soleil Emulsie pentru față cu factor 50+ pentru ten sensibil.
Femeile cu pielea uscată și până la normală se pot bucura de protecția FPS 50 oferită de crema Sunbrella, de la Dermedic. O găsești în farmacii la prețuri plecând de la 60 de lei.

Creme cu FPS pentru corp

Pentru corp nu ai nevoie de o protecție atât de mare ca pentru ten, ci o cremă cu FPS 30 ar trebui să fie îndeajuns, mai ales dacă vrei să te și bronzezi. O astfel de cremă este cea din gama Elmiplant și o găsești în magazine și farmacii la prețuri plecând de la 26,10 lei.
Femeile cu pielea foarte albă – dar nu numai – pot avea parte de o protecție de 50+ pentru întregul corp, chiar și sub formă de spray, care se poate întinde uniform. Ivatherm are un astfel de produs pentru tine și costă de la 59 de lei în sus.
Nu uita de crema cu FPS la plajă! Vezi ce găsești în magazine
O altă cremă fotoprotectoare pe care o poți lua cu tine în vacanța la mare este cea Avene Crema cu FPS 40. Aceasta este perfectă pentru expunerea prelungită la soare și se găsește în magazine plecând de la 48 de lei.
Bioderma Photoderm Bronz cu FPS 30 este bună în vacanțele însorite, mai ales pentru că are protecție dublă: atât împotriva razelor UVA, cât și a celor UVB. O poți cumpăra din magazine și farmacii la prețuri plecând de la 78 de lei.
Foto 1: Shutterstock
Foto 2: Shutterstock
Foto 3: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro