Video: Cele mai mari greșeli cosmetice

De Simona C., pe

Suntem la curent cu toate noutățile în domeniu, nu ratăm vreo cremă proapăt lansată și știm pe de rost numărul de telefon al cosmeticianei. Dar chiar și așa, tot comitem o mulțime de greșeli în materie de îngrijire. Laura Lecca (cosmetician la La Bibliothèque) îți spune care sunt cele mai mari greșeli cosmetice pe care le facem acasă.
Ai 25 de ani și folosești produse pentru 40? Nimic mai greșit, te avertizează cosmeticianul Laura Lucca. Produsele de îngrijire sunt concepute pentru problemele fiecărei vârste în parte și în dorința de a obține efecte mai vizibile, riști să declanșezi probleme de piele de care cu greu vei mai scăpa.
Uite ce alte mari greșeli cosmetice facem mai toate și cum putem să le evităm:
 

Știi teoria, mai mult ca sigur, dar precis tot te arunci uneori în pat fără să te fi demachiat înainte. Dacă vei continua acest prost obicei, pielea îți va îmbătrâni mai repede și vei avea probleme cu punctele negre și acneea. Demachierea este obligatorie dimineața și seara, indiferent dacă te-ai machiat sau nu în ziua respectivă. Produsele pentru demachiere nu au doar rolul de a îndepărta fardurile, ci curăță și praful și alte impurități acumulate peste zi.
Dacă ai tenul uscat sau deshidratat, nu exagera cu folosirea cremelor. Produsele specifice acestui tip de ten se aplică de maxim 1-2 ori pe zi.
 
Video Robert Hanciarec. Filmare realizată la salon La Bibliothèque. Mulțumim pentru sprijin!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!