Frumuseţe: Măşti cu fructe pentru un păr strălucitor. Încearcă şi tu!

De Libertatea pentru femei, pe

Poţi avea cel mai frumos păr. Important e să ai grijă de el săptămânal. Iar dacă foloseşti tratamente naturale, cu siguranţă, nu vei da greş. Vei avea un păr revitalizat, sănătos, cu un aspect sublim.

Lămâie

Ai nevoie de sucul de la o lămâie şi de un iaurt gras (peste 2 % grăsime). Amestecă-le şi întinde masca obţinută pe părul abia spălat şi ud. Las-o pe păr timp de 15 minute. Clăteşte abundent cu apă şi usucă-ţi părul, însă fără să foloseşti placa sau uscătorul. De ce să bei apă caldă cu lămâie Iaurtul este un balsam excelent, care îţi va face părul să strălucească, iar sucul de lămâie neutralizează
calcarul din apă.

Zmeură

Amestecă 200 g de zmeură, două linguri de ulei de măs-line şi un gălbenuş de ou. Masca obţinută se aplică pe păr şi se lasă timp de 20 de minute. Apoi clateşte-l şi spală-l, cum procedezi în mod obişnuit.

Portocală

E nevoie de două portocale, şase linguriţe cu miere şi o banană. Se amestecă sucul de portocale cu mierea şi cu miezul de banană, pasat. Se aplică toată compoziţia pe păr şi se masează bine cu buricele degetelor. Acoperă-ţi capul cu un prosop şi lasă masca să acţioneze 60 de minute. Apoi spală-te pe păr, ca de obicei. Dacă rămân bucăţele de fructe, nu-ţi face griji. Îndepărtează-le cu ajutorul unui pieptene cu dinţii deşi, iar după aceea limpezeşti bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!