Cum tratezi vergeturile cu ulei de ricin

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Miercuri, 15 ianuarie 2020, 14:48
Vorbim adesea despre tratamente împotriva vergeturilor – într-adevăr, există o varietate de astfel de tratamente, atât naturale, cât şi profesionale. Totuşi, trebuie să ştii de la bun început că vergeturile nu dispar decât cu ajutorul intervenţiilor cu laser, iar toate aceste tratamente despre care vorbim nu le vindecă, ci doar îmbunătăţesc aspectul pielii.

Acum că am lămurit acest lucru, iată cum te poate ajuta uleiul de ricin să tratezi vergeturile, fie ele mai noi sau mai vechi.

Masajul cu ulei de ricin călduţ

Acest tip de masaj este incredibil de benefic pentru pielea ta. Datorită faptului că uleiul de ricin conţine vitamine şi minerale esenţiale pielii, masajul cu acest ulei, uşor încălzit, îţi va îmbunătăţi vizibil aspectul pielii, redându-i acesteia fermitatea şi strălucirea naturală. După doar o săptămână de masaj cu ulei de ricin poţi observa îmbunătăţiri şi în ceea ce priveşte aspectul vergeturilor.

Masajul cu ulei de ricin şi ulei de cocos

Amestecând aceste două uleiuri cu beneficii spectaculoase pentru pielea ta nu poţi obţine decât un adevărat elixir al frumuseţii. Amestecul de ulei de ricin şi ulei de cocos hidratează intens pielea şi părul, ameliorează aspectul vergeturilor, te scapă de iritaţii sau mici probleme ale pielii şi ajută chiar şi la preîntâmpinarea ridurilor.

Masajul cu gel de aloe vera şi ulei de ricin

Aceste două produse au efecte antioxidante puternice. Folosite împreună, ele reduc inflamaţiile de la nivelul pielii, hrănesc în profunzime pielea şi o ajută să se refacă, acolo unde este cazul. În plus, vitamina E din uleiul de ricin ajută la repararea fibrelor de colagen de la nivelul pielii, redându-i elasticitatea.

Foto: femeie fara vergeturi/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!