Cum să obții un păr perfect întins

De Dana-Ruxandra Panghe pe
Am strâns de la stiliști ponturi despre cum să obții un păr perfect întins și, în plus, avem și câteva recomandări de produse de styling.

Citește și: De ce e bine să îți masezi părul și scalpul.

  • „În primul rând, părul trebuie uscat foarte bine“, explică stiliștii Londa Professional. De ce? Pentru a scoate toată apa din el. Pentru a avea un păr drept pentru mai mult timp, acesta trebuie ferit de umezeală. De asemenea, evită să îl prinzi în coadă cu un elastic.
  • Mai mult, nu uita să folosești întotdeauna un produs termo-protector. Vali Sava recomanda: „Înainte de a-ți întinde părul cu placa, aplică un produs cu protecție termică, care îți va proteja părul. Astfel vei obține un păr drept și uniform, iar coafura va dura mai mult!“, completează Vali Sava din echipa Londa Professional.
  • În plus, învață cum să folosești corect fixativul. „Fixativul se pulverizează imediat după ce părul a fost îndreptat sau se aplică pe o perie cu care apoi îți vei pieptăna zonele care tind să se onduleze mai repede“, ne învață Ligia Lascus, membru in echipa Londa New Talent.
  • Cum să obții un păr perfect întins

Spumă de păr Densifique Densimorphose, 121 lei, Kérastase

Gel ceară cu fixare flexibilă – Adapt It gel Wax and protect It Volumizing heat Protection, Londa Professionnal, 37 lei

Ser cu ulei pentru păr Satinique, 87,69 lei, Amway

Fixativ pentru finisarea coafurii Finishing Spray, gama Silk Therapy, 95 lei, Biosilk

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro