Cum să obții o culoare uniformă a tenului

De Unica.ro pe
Majoritatea femeilor au probleme legate de nuanța tenului. Dacă unele dintre noi se confruntă cu petele pigmentare, altele au rămas cu cicatrice din cauza problemelor cu acneea, iar zonele respective s-au colorat de-a lungul timpului, din cauza soarelui.

Indiferent în care categorie te încadrezi, există totuși soluții pentru uniformizarea nuanței tenului.

Cum poți obține o culoare uniformă a tenului dacă ai pete pigmentare?
E simplu, folosește un fond de ten fluid corector, care acoperă cu succes petele pigmentare, roșeața sau cearcănele. Textura fluidă te va ajuta să uniformizezi nuanța tenului, să acoperi orice imperfecțiune și îți va oferi în același timp un nivel optim de confort.

Cum poți obține o culoare uniformă a tenului dacă ai cicatrice din cauza acneei?
Dacă ai rămas cu cicatrice în urma acneei, dar îți dorești o culoare uniformă a tenului, ar fi bine să optezi pentru un fond de ten cu acțiune de nivelare, care să includă și factor de protecție solară (SPF). Adesea, cicatricele tind să-și schimbe culoarea de-a lungul timpului, la interacțiunea cu razele soarelui, de aceea protecția solară e extrem de importantă.

Dacă vei opta pentru un fond de ten dermatocosmetic, cu acțiune de nivelare, vei putea observa și că zonele inflamate ale pielii vor fi calmate, culoarea va fi uniformă, iar porii vor fi și ei micșorați.

Pentru că unele fonduri de ten dermatocosmetice au în componența lor ingrediente active, precum acidul salicilic sau eperulina, aspectul imperfecțiunilor se poate ameliora în timp.

Prin urmare, culoarea uniformă a tenului nu este chiar atât de greu de obținut dacă optezi pentru produse dedicate problemelor cu care te confrunți. Alege întotdeauna produse de cea mai bună calitate, cu ingrediente active și factor de protecție solară, și uită de grijile în plus!

Află mai multe pe dermablend.unica.ro şi urmărește clipul de mai jos pentru a vedea cât de ușor este să-ți acoperi imperfecțiunile tenului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui