Cum să-ţi prinzi părul dacă e nespălat

De Diana Zagrean, pe

Câteodată, viaţa ne grăbeşte şi nu apucăm să ne spălăm pe cap în fiecare zi. Învaţă cum să-ţi prinzi părul dacă e nespălat.
 

Coadă împletită coroniţă

Părul împletit nu mai pare atât de murdar, iar o codiţă stil coroniţă te face să pari foarte îngrijită, chiar dacă nu ai apucat să te speli pe cap înainte de o întâlnire sau ieşire în oraş.
Împarte părul în două cu o cărare pe mijloc. Împarte fiecare jumătate în spatele urechii, astfel încât să obţii patru porţiuni egale de păr. Prinde fecare din cele 4 porţiuni cu un elastic, ca să lucrezi mai uşor cu ele, pe rând, fără să se încurce. Ia prima coadă şi împarte părul în două, apoi fă o coadă simplă împletită.
Cum să-ţi prinzi părul dacă e nespălat
Repetă procedura cu toate porţiunile, astfel încât să obţii patru codiţe împletite în două. Înfăşoară codiţele de la stânga la dreapta pe scalp, folosind agrafe de păr pentru stabilitate. Lărgeşte unele bucle, astfel încât să ascunzi elasticele şi agrafele şi să obţii un look romantic.

Coafură retro Hollywood

Cum să-ţi prinzi părul dacă e nespălat
Dacă părul tău nu vrea să stea coafat de niciun fel şi s-a îngrăşat prea tare de pe o zi pe alta, dar nu ai timp să-l speli, încearcă un look glamour retro Hollywood, care va da pe toată lumea pe spate.
Fă-ţi o coadă simplă împletită în două, trei, sau patru, cum îţi place şi leagă părul într-o parte. Ia o eşarfă mare cu buline şi acoperă mare parte din păr cu ea, lăsând la vedere doar partea din faţă sau bretonul, dacă ai. Leagă eşarfa în jurul cozii împletite şi poartă nişte ochelari de soare retro şi un ruj roşu. Nimeni nu va şti că părul tău arăta rău de dimineaţă.
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!