Coafura care acționează ca un facelift instant

De Amelia Matei, pe
Poate suna bizar însă coafura potrivită ne poate șterge chiar și 10 ani de oe chip. Iar frizura în cauză, ”vinovată” că ar acționa ca un facelift, este cea cu breton.

Nu doar că îți dă alură de fetișcană, dar ascunde și ridurile care pot apărea, mai ales după vârsta de 30 de ani. Nu orice tunsoare cu breton te ajută să arăți chiar și cu zece ani mai tânără. Există niște reguli care trebuie respectate cu strictețe, dacă vrei să obții efectul scontat.

Iată ce spune un celebru hairstylist din America despre tunsoarea cu breton:

Trebuie să îți faci un breton des

Matt Fugate, de la un celebru salon din New York, susține că un breton care să arate că ești o femeie la modă și care să te și întinerească trebuie să fie tăiat foarte des. Pe de altă parte, bretonul des este un semn de fertiliate.

Ar trebui filat

Tânărul hairstylist explică faptul că bretonul nu trebuie tăiat foarte drept, ci puțin filat. Astfel vor fi unele zone mai lungi, iar altele mai scurte. Această diferență îți va da un look mai jucăuș, mai tineresc.

Trebuie să fie puțin ”în ochi”

Nu uita că bretonul, după o vârstă, este o armă bună, cu ajutorul căreia poți ascunde ridurile. De aceea nu trebuie să fie tăiat pe frunte, cu atât mai puțin la jumătatea frunții. Îți vor încadra fața urât și te va face să arăți de parcă ai fi coborât dintr-o fotografie veche, din anii 20.

Citește și: Cum îți dai seama că ți-ar sta bine cu breton

Așadar, lungimea perfectă a părții predominante a bretonului ar trebui să fie undeva la jumătatea dintre sprâncene și partea superioară a pleoapelor.

Deși este recomandat să mergi la un stilist, mai ales dacă nu ești chiar o pricepută în ale coafatului, sunt și moduri prin care te poși tunde singură, acasă. Una dintre ele este foarte populară în mediul virtual și pare foarte ușoară.

Iată ce ai de făcut!

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!