Bretonul drept este la modă în acest sezon

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 11:53

În această toamnă, totul este permis în materie de coafuri: de la romantic la punk. Se poartă buclele extrem de lejere, ordonate cu volum, cu aspect de păr umed sau cocurile sofisticate dar în același timp lejere.
A nu se exagera însă cu finisajele perfecte. De mare efect este și părul prins în coadă tapat și prins la nivelul cefei”, spune Teodor Boghiu, specialist cu o vechime de aproape 10 ani în industria frumuseții părului și absolvent al cursurilor de tunsoare și culoare ale celor mai renumite academii de profil din lume (Vidal Sassoon și Toni&Guy).
„Tunsorile asimetrice, bobul sau părul tăiat foarte scurt sunt la modă în acest sezon. A revenit în tendinte bretonul drept care se poartă plin și usor trecut de linia sprâncenelor, dar acesta este un element ce trebuie ales în concordanță cu trăsăturile feței; moda acestui sezon presupune un păr lung, natural cu breton.
În materie de culoare se poartă blondurile reci foarte deschise, blondul platinat, nuanțe de aramiu și violet”, precizează Teodor Boghiu, aflat într-o continuă căutare a perfecționării muncii sale ca hair stylist. El a studiat astfel chimia colorimetriei cu un stilist american campion în culoare pentru ca ulterior să urmeze cursurile Academiilor Wella, L’Oreal și Top-Line, pe care le-a absolvit cu brio.
Bretonul drept este la modă în acest sezon
În rândul clientelei sale, Teodor Boghiu a observat în ultima perioadă că este foarte solicitat blondul foarte deschis. „De asemenea, și efectul de culoare Ombre care imită deschiderea naturală a părului de la soare a fost foarte solicitat, fiind preferat de femeile care înclină spre o culoare cât mai apropiată de cea naturală.
Efectul Ombre este mai greu de realizat, fiind nevoie de un stilist cu experiență vastă. Din nefericire, din cauza lipsei tehnicilor de colorare, în loc de efectul Ombre am văzut în această vară doar eșecuri coloristice. Arămiul este o altă culoare ce face furori în rândul femeilor în această perioadă”, a mai spus Teodor Boghiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!