5 ceaiuri care fac minuni pentru părul tău

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 31 iulie 2020, 14:26
Poate nu ştiai până acum, dar ceaiurile din plante pot acţiona ca tratamente foarte eficiente pentru diverse probleme ale părului tău.

Uite care sunt cinci dintre cele mai eficiente şi la ce te pot ajuta:

Ceaiul verde – Datorită conţinutului bogat în antioxidanţi, ceaiul verde este excelent pentru revitalizarea părului, mai ales vara, atunci când acesta are de suferit din cauza razelor puternice ale soarelui, sau iarna, atunci când purtăm mai tot timpul căciulă. În plus, ceaiul verde le este indicat şi persoanelor cu părul gras, deoarece poate regla secreţia de sebum.

Ceaiul de rozmarin – Se spune despre el că este un tratament-minune în ceea ce priveşte căderea excesivă a părului. Aşadar, dacă vrei să scapi odată pentru totdeauna de această problemă, poţi apela cu încredere la ceai de rozmarin.

Ceaiul de urzică – Dacă părul tău se rupe foarte uşor, ceaiul de urzică este cel la care ar trebui să apelezi. Acest ceai întăreşte firul de păr de la rădăcină şi până la vârfuri şi îi redă strălucirea şi supleţea.

Ceaiul de lavandă – Pentru a preîntâmpina apariţia firelor albe de păr, foloseşte cu încredere ceai de lavandă. Se spune despre el, de asemenea, că poate fixa culoarea părului, după vopsire, pentru mai mult timp.

Ceaiul de mentă – Este cel mai eficient atunci când vine vorba de mătreaţă. Clăteşte-ţi părul cu ceai de mentă după fiecare spălare, masându-ţi uşor scalpul, şi vei vedea că în curând mătreaţa va dispărea.

Foto: femeie cu par frumos/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!