Bărbatul lunii februarie: Aurelian Surulescu

De Revista Unica pe

Aureliu Surulescu este interpretul lui David din noua producţie HBO România, serialul “Rămâi cu mine”. Este sexy, talentat şi… necăsătorit. Încă.
Citiţi interviul integral în Unica de februarie.


Ce ne poţi spune despre David Damian, personajul tău din „Rămâi cu mine” ?
Cred că publicul şi-a conturat deja o părere despre David.Vă pot spune doar că are încămulte de oferit! Este un tip complex care, într-o perioada scurtă de timp, a trecut prin multe încercări şi totuşi le-a făcut faţă zâmbind. Într-un final, a arătat că răbdarea şi dragostea pot învinge orice.
Bărbatul lunii februarie: Aurelian Surulescu

Cum a fost să joci în acest serial? Ce ţi-a oferit din punct de vedere profesional, personal?
A fost cea mai complexă experienţă profesională de până acum. Am lucrat cu oameni profesionişti şi, împreună, am făcut o echipă bună. Lucrând mult timp în străinătate, mi-a fost uşor să înţeleg anumite exigenţe. Este un vârf al carierei mele începute afară înca de acum 13 ani şi, pentru acest punct în care am ajuns, am muncit mult şi am avut încredere! Pot spune că acest serial mi-a oferit ocazia să arăt că, „făcând paşi mici”, poţi ajunge unde îţi doreşti.
Bărbatul lunii februarie: Aurelian Surulescu

De ce crezi că ai fost tu cel ales în rolul lui DD?
O întrebare grea. La casting au fost per total 500 de actori din toată ţara pentru rolurile din film. Nu v-aş putea răspunde, dar cred caă trebuie să mergem mereu pe mâna regizorilor şi a producătorilor.
Bărbatul lunii februarie: Aurelian Surulescu
(Photo: Adi Marineci pentru HBO România)

Citiţi interviul integral în revista Unica, numărul de februarie, pe piaţă din 24 ianuarie!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro