Un bărbat îndurerat de moartea soției își strigă revolta pe rețelele de socializare

De Oana Dinu, pe
Un bărbat care și-a pierdut soția însărcinată în 8 luni într-un accident de mașină provocat de un șofer în stare de ebrietate a împărtășit cu utilizatorii unei rețele de socializare durerea lui. 

Kristil, soția lui Zach Kincaid, avea 29 de ani și a lăsat în urmă un soț și trei copii, o fiică de 11 ani și doi băieți, de 8 și 4 ani. Tânăra era însărcinată în 8 luni. Atât ea, cât și bebelușul nenăscut au decedat după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Când poliția a ajuns la locul accidentului, a constat că autovehiculul femeii era parțial în flăcări, dar au reușit să stingă incendiu imediat. Kristil avea picioarele prinse sub bord, ceea ce a îngreunat misiunea pompierilor de a o scoate de sub fiarele contorsionate. Aceasta a fost transportată la spital, dar s-a stins din viață câteva ore mai târziu și odată cu ea, fetița ce urma să vină pe lume în mai puțin de 2 săptămâni.

Un bărbat îndurerat de moartea soției își strigă revolta

 

Îndurerat, Zach Kincaid și-a strigat disperarea pe contul său de Facebook. Bărbatul s-a arătat revoltat de legile statului american California:

„Un șofer aflat în stare de ebrietate, care circula cu peste 130 km/oră pe o șosea cu două benzi, a intrat pe contrasens într-o curbă cu vizibilitate redusă și mi-a distrus familia. Pedeapsa maximă pentru că mi-a ucis soția și fetița este de maxim 10 ani. Statul California nu consideră că a fost intenție, dar să conduci în acest mod nebunesc, nu arată nicio bună intenție. Fiica mea ar fi trebuit să se nască pe 9 octombrie, dar un copil de 36 de săptămâni, complet dezvoltat, nu este considerat o persoană în California. Cum să explic copiilor mei această nedreptate?”

Un bărbat îndurerat de moartea soției își strigă revolta

Totodată, Zach a ales să îți spună povestea în speranța de a schimba ceva și de a împiedica producerea altor tragedii de acest fel în viitor:

„Nu ne-am simțit niciodată așa de nesemnificativi. Uitați-vă cât de devastată este familia și spuneți-mi dacă nu este vremea pentru schimbări. Imaginați-vă dacă asta ar fi fost familia voastră. Cine luptă cu mine pentru schimbări? Cine va răspândi această poveste cu viteza fulgerului? Cine le va scrie reprezentaților săi pentru a le cere o schimbare? Nu mai putem, noi ca și societate, să ignorăm astfel de întâmplări.”

Postarea lui a avut peste 250.000 de distribuiri și mii de reacții de încurajare, părere de rău, rugăciune și suport.

Citește și: 

Lidia Buble, goală pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat: „Nu te credeam în stare”

Victoria și David Beckham sunt îngroziți. Indivizi mascați au încercat să pătrundă în casa lor

Sursă foto: Facebook / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro